Ανακοινώθηκε το 2ο Umami Festival Thrace ‘18

Στο Ramada Plaza Thraki στην Aλεξανδρούπολη 21 & 22 Απριλίου 2018.

Έπειτα από το τα  φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας το 2017 σε Αλεξανδρούπολη  και Λάρισα, η TU events, διοργανώνει το 2ο Umami Festival Thrace ‘18, στο Ramada Plaza Thraki στην Aλεξανδρούπολη 21 & 22 Απριλίου  2018.

 

Ένα διήμερο που σκοπεύει να συγκεντρώσει όλους όσους γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν για τον επώνυμο και ποιοτικό ελληνικό οίνο, τα αποστάγματα και δυσεύρετα προϊόντα  γαστρονομίας. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες διαφορετικά κρασιά και αποστάγματα κορυφαίων οινοποιείων και ποτοποιών από όλα τα σημεία της χώρας.

Γαστρονομία

Οι λάτρεις της γαστρονομίας στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερα προϊόντα γαστρονομίας να κάνουν την εμφάνιση τους. Έλληνες παραγωγοί ιδιαίτερων εδεσμάτων θα δειγματίσουν και θα προωθήσουν σε καταναλωτές και επαγγελματίες τα προϊόντα τους. Οι επισκέπτες θα έχουν  την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν κορυφαία προϊόντα από τους καλύτερους παραγωγούς.

Masterclass

Κορυφαίοι παρουσιαστές του οίνου και της γαστρονομίας, όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Γιάννης Καρακάσης MW (Master of Wine), Νικόλας Γιαννόπουλος (βραβευμένος οινοχόος DipWset, ιδρυτής της Oenophorum), ο Νίκος Κεχαγιάς (Master Butcher) κ.α. θα παρουσιάσουν γευσιγνωστικά σεμινάρια. Αμέτρητοι συνδυασμοί οίνων, τυριών, κρεάτων, αποσταγμάτων, πούρων και άλλων προϊόντων, θα προσφέρουν σπάνιες γευστικές εμπειρίες σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki.

Παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη

Το Umami Festival Thrace ‘18 συνεργάζεται με επιλεγμένα σημεία εστίασης, wine bars, κάβες και εστιατόρια της Θράκης, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο διήμερο γιορτής οίνου και γεύσεων, με wine parties, γαστρονομικά δείπνα, ειδικές γευστικές παρουσιάσεις και άλλα πρωτότυπα events, σε όλη την περιοχή. Απαραίτητες οι προκρατήσεις για όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις

You might also like