Ανακοινώθηκε το Athens Street Food Festival 2018

Τρία Σαββατοκύριακα του Μάη, στο Γκάζι (Αμαξοστάσιο ΟΣΥ).

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Athens Street Food Festival 2018, το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4 Μαϊου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι (τέρμα Ερμού & Πειραιώς). Όπως και πέρυσι  αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες που θα θελήσουν να γευτούν τις εκατοντάδες γευστικές προτάσεις  των συμμετεχόντων.

 

Πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία “γεύσεων του δρόμου” από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϋλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα.

Όπως κάθε χρόνο,  το Athens Street Food Festival θα φιλοξενήσει γνωστούς chefs σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, καντίνες και εστιατόρια από την Αθήνα και την επαρχία με ειδικά μενού, πολλές ‘γευστικές αποκλειστικότητες’ και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Το 3ο Street Food Festival, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί φέτος κατά τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

You might also like