Την Πέμπτη στο Περιστέρι η Έκθεση “Ελλάδος Γεύση” (10-13/5)

Πολλές Περιφέρειες και αρκετοί Δήμοι της Ελλάδας θα εκπροσωπηθούν με συλλογικά περίπτερα παραγωγών στην έκθεση “Ελλάδος Γεύση“, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 10 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Μαΐου.

 

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση θα συμμετέχουν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ένωση Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ένωση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, αλλά και μια σειρά  Επιμελητήρια ( Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Μεσσήνης).

Επίσης δήμοι όπως Αποκορώνου, Κισσάμου, Τρίπολης, Νεμέας, Μεσσήνης, Επιδαύρου, Δυτικής Μάνης, Γορτυνίας, Βόρειας Κυνουρίας, Άργους- Μυκηνών, Λέσβου, Λήμνου κ.ά.

Στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση οι παραπάνω φορείς θα προβάλουν τη γαστρονομία τους, τον τουρισμό και τον πολιτισμό μέσα από τις εκδηλώσεις, τις επιχειρήσεις τους και τις live μαγειρικές, καθώς γνωστοί σεφ και bartenders δημιουργούν για όλους ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα & κοκτέιλ καθημερινά.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο θα ‘στηθούν’:

«Παραδοσιακό Παντοπωλείο»: προσομοίωση της ελληνικής επαρχίας όπου ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί την παραδοσιακή κουζίνα με τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα και,

«Παραδοσιακό Καφέ» όπου οι επισκέπτες θα δοκιμάζουν  ελληνικά αποστάγματα όπως μας τα παρουσιάζουν bartenders από μια μοντέρνα οπτική.

Η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ.

You might also like