Το αγαπημένο έδεσμα της ελληνικής γευστικής παράδοσης παρουσιάζεται σε τρεις εκδοχές, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος, και σερβίρεται ψιλοκομμένο μέσα σε τυλιχτά αλλά και σε χορταστικές μερίδες. Το κάθε κρέας μαρινάρεται σε ένα ειδικό μίγμα αρωματικών μπαχαρικών που έχει σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύει τη γεύση του.

Το μενού του «It’s All Greek» συμπληρώνεται από σαλάτες και λαχταριστά ορεκτικά, όπως οι τηγανητές πατάτες με φέτα και αυγά, καθώς και από μια επιλογή ιδιαίτερων σπιτικών sauces που συμπληρώνουν ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

Το νέο concept φέρει την υπογραφή του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, του ηγέτη στον κλάδο υπηρεσιών εστίασης στην Ελλάδα, με σημαντική τεχνογνωσία στο σχεδιασμό concepts για την κάλυψη καταναλωτικών αναγκών σε τουριστικά σημεία και εμπορικά κέντρα.

Δείτε παλιότερο δημοσίευμα για τις κινήσεις της Vivartia εδώ.

«It’s All Greek»

Έχει ήδη παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ σύντομα θα βρίσκεται και στο αεροδρόμιο της Κω. Η παρουσία του «It’s All Greek» στο McArthur Glen αποτελεί το πρώτο βήμα στην ανάπτυξή του εκτός της αγοράς αεροδρομίων, ενώ  στη συνέχεια να επεκταθεί και στο εξωτερικό.