‘Κελαηδούν’ οι …Παπαγάλοι στο Σύνταγμα

Φάγαμε στο Los Loros που προτείνει κουζίνα από Κολομβία & Βενεζουέλα.

Τα μικρομάγαζα πέριξ της πλατείας Συντάγματος είναι από μόνα τους μια ανθούσα εστιατορική κοινότητα, αλλά και μια γαστριμαργική πρόταση που αρέσκεται στο street food και τους πειραματισμούς. To Los Loros επιβεβαιώνει τα παραπάνω.
Κείμενο, φωτογραφίες: GrillMag Taste Team

 

Οι Παπαγάλοι (Los Loros), επί της οδού Ξενοφώντος 14 (Τηλ. 210 32 43 232), τους οποίους πρωτογνωρίσαμε από το φετινό Athens Street Food Festival,  ειδικεύονται στην κουζίνα της Βενεζουέλας και της Κολομβίας και συναρπάζουν.

Σε ένα μικρομάγαζο, πολύ κοντά στη μεγαλύτερη πλατεία της χώρας, ασκούν με σεβασμό την τέχνη της μαγειρικής και έχουν πετύχει να απευθύνονται τόσο στους foodies της πόλης όσο και στους περαστικούς που, απλώς, θέλουν κάτι να τσιμπήσουν.

Εμείς δοκιμάσαμε το Pabellon σε καλαμποκένιο ψωμάκι (μοσχάρι ξεψαχνισμένο και μαγειρεμένο με ακατέργαστη ζάχαρη, τριμμένη μυζήθρα, μαύρα φασόλια, κόλιανδρο και γλυκιά μπανάνα στα  3,90 ευρώ) και το Pollo (κοτόπουλο ζουμερό και μαγειρεμένο σε πάστα μπαχαρικών achiote,  με ανανά, αγγούρι, κόλιανδρο και oranger mayo στα 3,90 ευρώ).

 

You might also like