Κυκλοφόρησε Το 17ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #17, Ιούλιος- Αύγουστος 2018.

Κυκλοφόρησε το 17ο, το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Grill. Στο παρόν τεύχος φιλενούμε στην κεντρική συνέντευξη τους Χρήστο Μποζιονέλο  και  Απόστολο Κουκουρλή, ιδιοκτήτης ο πρώτος και Head Butcher /Japanese Cuts/ Meat Specialist ο δεύτερος στο «Το Κρεοπωλείο της Αγοράς», στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι μας αποκαλύπτουν τις νέες τάσεις στον κόσμο του κρέατος και των κοπών του.

 

Στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε συνέντευξη του Παναγιώτη Μουλκιώτη (Hellenic Premium Meat) για τα νέα κρεατοσκευάσματα που λάνσαρε πρόσφατα, συνέντευξη με τον Ισπανό σεφ Carlos Martin Cosme, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας (CEUCO) σχετικά με το επερχόμενο συνέδριο του Συμβουλίου που θα φιλοξενήσει η Αθήνα (19-21 Οκτωβρίου, Ζάππειο), καθώς και μια συνέντευξη με τον δραστήριο επιχειρηματία Γιώργο Παπαδόπουλο, από το  Cantine  SouvlakiBar στο Χάγκεν της Γερμανίας.

Το κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους αφορά στο μπέργκερ, με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παρασκευής και διακίνησης μπέργκερ να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στις σελίδες του Grill.

Περιεχόμενα του τεύχους 

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

TECH

Τεχνολογίες & μηχανήματα

GLOBAL

Διεθνή νέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Χρ. Μποζιονέλος & Απ. Κουκουρλής- «Το Κρεοπωλείο της Αγοράς»

 ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Μπέργκερ: ‘αμερικανιά’ με ελληνική υπηκοότητα

Ελληνικό μπέργκερ με σιγομαγειρεμένη ‘Πανσέτα Εν Ελλάδι’ της Creta Farms

Συνεντεύξεις: Παναγιώτης Μουλκιώτης (Hellenic Premium Meat)

ΚΟΥΖΙΝΑ

‘Μύρισε’ καλοκαιράκι: το νέο μενού στο εστιατόριο Olive Garden, του ξενοδοχείου Τιτάνια

“Γκουρμέ” προτάσεις στην Αθήνα: Nice n’ Easy & Frankie

Συνέντευξη: Carlos Martin Cosme, CEUCO

ΑΓΟΡΑ

Συνέντευξη: Αλέξανδρος Μπαγδάτογλου, Broth3rs, Κορυδαλλός

Premier-Capital: 263 εκατ. ευρώ  τζίρος το 2017

Συνέντευξη: Γ. Παπαδόπουλος, Cantine  SouvlakiBar, Γερμανία

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θάλαµος ξηράς ωρίµανσης La Stagionatura από την Σαρβανίδης

Rational: Δικτυωμένη κουζίνα & εταιρικό catering

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

RiboPrinter System στο ΤΕΙ Ηπείρου

Συνέντευξη με την καθηγήτρια Αθηνά Τζώρα

MANAGEMENT

Ψηφιακοί κατάλογοι μενού

Συνέντευξη: Νίκος Μαραγκόπουλος, Mad In Media

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Στο υπέροχο Ζεϊμπέκικο (Κηφισιά), του  Γιώργου Τσιλιγκίρη

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Από το βιβλίο του Γ.  Καραγιάννη

ΒΙΒΛΙΟ

‘Πρακτικές Μάρκετινγκ στην Εστίαση’ του Γ. Πρωτοπαπαδάκη

You might also like