McDonald’s με κρατήσεις ετοιμάζεται στο Λονδίνο

Στροφή στις luxury υπηρεσίες για τον Αμερικανό γίγαντα της εστίασης.

Την μετατροπή ορισμένων καταστημάτων της σε αυτό που αποκαλούν διεθνώς ‘luxury concept restaurant’ σχεδιάζει αυτό το διάστημα η αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s και ήδη πραγματοποιεί κάποιες σχετικές δοκιμές σε υφιστάμενο κατάστημά της στο Λονδίνο.

 

Πρόκειται για κατάστημα το οποίο στο εξής – κι εφόσον πετύχουν οι δοκιμές- θα δέχεται κρατήσεις τραπεζιών και θα προσφέρει στους πελάτες μια εξυπηρέτηση άγνωστη μέχρι σήμερα στο χώρο των fast food. Το κατάστημα στο οποίο δοκιμάστηκε η νέα υπηρεσία βρίσκεται στην  Kensington High Street στο Λονδίνο.

Πριν λίγο καιρό η McDonald’s λάνσαρε στο ίδιο κατάστημα την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών με σερβιτόρο σε ορισμένα τραπέζια, υπηρεσία η οποία αφορά κυρίως ανθρώπους που έχουν βγει για ψώνια και τα χέρια τους είναι πιασμένα με τσάντες ή νιώθουν πολύ κουρασμένοι και θέλουν μόλις εισέλθουν στο κατάστημα να καθίσουν, να παραγγείλουν και να σερβιριστούν.

Για να απολαύσει κάποιος τη νέα υπηρεσία, έπρεπε να κάνει κράτηση μέσω μιας online διαδικασίας και φυσικά το σερβίρισμα στα συγκεκριμένα τραπέζια τα οποία ήταν σε ειδικό σημείο του καταστήματος και απομονωμένα από την υπόλοιπη σάλα, έγινε από καλοντυμένους σερβιτόρους που φορούσαν λευκά γάντια. Το μενού στο δια διακεκριμένο VIP χώρο περιλάμβανε ορισμένα από τα νέα προϊόντα της εταιρείας, όπως τα burgers της Signature Collection (στη φωτο), τα οποία επίσης λανσαρίστηκαν πρόσφατα στην Αγγλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών media, οι πρώτες εντυπώσεις από τη δοκιμαστική λειτουργία (μόνο δύο ημέρες σε πρώτη φάση) ήταν θετικές καθώς η εταιρεία έχει πράγματι διαμορφώσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ένα ‘εστιατόριο μέσα στο εστιατόριο’. Ορισμένοι δημοσιογράφοι γεύσης που το επισκέφτηκαν έγραψαν για ένα ‘ασυνήθιστο’, ‘παράξενο’ γεύμα.


Φωτογραφίες: McDonald’s UK, Facebook page

You might also like