Στα 11 καταστήματα έφτασε η Koulour Koulour

Σε φάση εντατική ανάπτυξης βρίσκεται αυτό το διάστημα η εταιρεία που διαχειρίζεται το νέο brand στο χώρο του street food Koulour Koulour. Η Βορειοελλαδίτικη εταιρεία που ειδικεύεται στα αρτοποιήματα και ειδικά στο κουλούρι Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει αυτό το διάστημα ή προγραμματίζει τα εγκαίνια νέων καταστημάτων της στην Αθήνα.

 

Μεταξύ των πιο πρόσφατων καταστημάτων της αυτά στον Σταθμό Ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο όπως και το κατάστημα στην Πλατεία Βικτωρίας και το κατάστημα του Πειραιά στον οδό Νικήτα 1 το οποίο ξεκίνησε τον Αύγουστο.

Το Koulour Koulour στο Σταθμό Ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια. Φωτο: Facebook.

 

 

Το Koulour-Koulour συστήνεται ως το φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο Θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, φρέσκο, με ποιοτικότατες πρώτες ύλες και σε μοναδικές συνταγές, και προτείνει μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών αποδόσεων.

Σύμφωνα μα στοιχεία που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα του απαιτείται χώρος 45 τ.μ. αρχική επένδυση 50.000 ευρώ και  entry fees 15.000 ευρώ. Στα τέλη Ιουλίου η εταιρεία διέθετε 11 καταστήματα.

You might also like