Στην τελική ευθεία το 16ο Συνέδριο του CEUCO
Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου, στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Τεράστια είναι η ανταπόκριση κοινού και επαγγελματιών του χώρου για το συνέδριο και την έκθεση. Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν δείξει οι περιφέρειες, τα Επιμελητήρια και οι δήμοι αλλά και εταιρίες με προϊόντα από όλη την Ελλάδα . Ήδη πολλά Επιμελητήρια, Περιφέρειες και πρεσβείες έχουν κλείσει το περίπτερο τους στην έκθεση.
Ήδη πάνω από 20 διαφορετικοί φορείς, όπως Υπουργεία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκηση, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Επαγγελματικοί Φορείς, Κλαδικές Ενώσεις, και διάφορες ενώσεις παραγωγών, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους την κορυφαία διοργάνωση του έτους σε θέματα γαστρονομίας και οίνου στην Ευρώπη.
Την αιγίδα τους έχουν ήδη παράσχει:
- Υπουργείο Εξωτερικών
- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
- Υπουργείο Τουρισμού
- Περιφέρεια Αττικής
- Δήμος Αθηναίων
- ΕΟΤ
- ΚΕΔΕ
- Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος
- Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
- Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
- Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.)
- Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος
- ΣΕΤΕ
- FedHATTA
- Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής
- ΣΕΒΤ -Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
- ΠΟΕΣΕ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων
- Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου
- Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων ΚΕΟΣΟΕ
- Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος ΣΜΟΕ
- Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής ΕΝΟΑΑ
- Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ)
-
Η Έκθεση, η οποία διοργανώνεται παράλληλα με το συνέδριο του διεθνούς οργανισμού CEUCO, δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους παραγωγούς να συνδυάσουν τις παρουσιάσεις των προϊόντων τους, με τα πλεονεκτήματα της ανάδειξης της γαστρονομίας και των ελληνικών οίνων, που θα αναφέρονται στις συνεδριακές παρουσιάσεις. Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες θα μπορούν παράλληλα με τις συνεδριακές εκδηλώσεις, να ενημερώνονται για τα διάφορα προϊόντα, παραγωγές και υπηρεσίες των ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην Έκθεση.
Οι διοργανωτές εταιρεία Mact Media Group και Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ‘Ακρόπολις’, εκφράζουν την ικανοποίηση τους όχι μόνο στην ανταπόκριση συμμετοχών στο Συνέδριο, αλλά και στους πολλούς εκθέτες, Περιφέρειες, Δήμους και μεμονωμένους παραγωγούς, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να είναι μέρος αυτής της επιτυχημένης και εντυπωσιακής διοργάνωσης.