Εκδήλωση για τα Παραδοσιακά Αλλαντικά της Κύπρου

Σήμερα το απόγευμα, στην Κυπριακή Πρεσβεία (Ξενοφώντος, Σύνταγμα).

Το Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα ολοκληρώνει την τριλογία των ενημερωτικών βιβλιαρίων για τα περίφημα Κυπριακά προϊόντα με τη δημιουργία ενός κομψού booklet για τα: χοιρομέρι, λούντζα, ποσυρτή, Παφίτικο λουκάνικο, λουκάνικο Πιτσιλιάς, αλλά και τα σπάνια: ζαλατίνα, τσαμαρέλλα και απόχτιν.

 

Και με την ευκαιρία διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας  με τα παραδοσιακά κυπριακά αλλαντικά. Η εκδήλωση, που απευθύνεται σε δημοσιογράφους επαγγελματίες του χώρου και φίλους της γαστρονομίας της Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σπιτιού της Κύπρου – Πρεσβεία Κυπριακής Δημοκρατίας  (Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Διευθύντρια Εμπορίου  του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, Νέλλη Κουλία. Για τα παραδοσιακά αλλαντικά της Κύπρου  θα μιλήσουν: ο Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας, Ιωσήφ Κυπραίος και η δημοσιογράφος γεύσης & οίνου, συγγραφέας, Νίκη Μηταρέα. Θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή εδεσμάτων από παραδοσιακά αλλαντικά της Κύπρου.


Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα τηλ.: 210 3734 822.

You might also like