Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί για τα McDonald’s

Δύο Masterpiece Burgers- επίσημος διαγωνισμός της εταιρείας

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία για δύο συνεχόμενες χρονιές, ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει και φέρνει τη…masterpiece δημιουργικότητά του στα McDonald’s.

 

Η Masterpiece Burgers Collection περιλαμβάνει δύο υπέροχα burgers που δημιουργούνται με τη μυστική συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου και υπόσχονται γευστικές εμπειρίες.Το Beef Masterpiece Burger περιλαμβάνει δύο ζουμερά μπιφτέκια βοδινού κρέατος με λαχταριστές σάλτσες, τυρί, τραγανό κρεμμύδι, φρέσκια lolla και τομάτα, σε αφράτο ψωμί με σουσάμι και λιναρόσπορο. Το Chicken Masterpiece Burger περιλαμβάνει ζουμερό κοτόπουλο με λαχταριστές σάλτσες, τυρί, τραγανό κρεμμύδι, φρέσκια lolla και τομάτα, σε αφράτο ψωμί με σουσάμι και λιναρόσπορο. Τα νέα Masterpiece Burgers προστίθενται σε ένα πλήρες μενού γευστικών απολαύσεων που θα βρείτε στα εστιατόρια McDonald’s.

«Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για μια ακόμα φορά. Εμπιστευόμαστε το πάθος και τη δημιουργικότητά του για τη μαγειρική, που μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μας μια μοναδική εμπειρία McDonaldαπαράμιλλης αξίας», αναφέρει η Simona Mancinelli, General Manager για τα McDonald’s στην Ελλάδα.


Με την τρίτη αυτή συνεργασία με τον Έλληνα σεφ, η McDonald’sεπιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του brand στην ελληνική αγορά.


Η Masterpiece Burgers Collection υποστηρίζεται από καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος καταφέρνει να μην αποκαλύψει ποτέ τη μυστική του συνταγή. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s τρέχει το διαγωνισμό “Masterpiece Burgers Quest” στη σελίδα www.masterpieceburgers.gr και δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από ένα πλατό σερβιρίσματος και σε 1.000 τυχερούς να κερδίσουν από ένα Masterpiece Burger McMenu.

You might also like