Νέο Estrella στη Νέα Σμύρνη

Ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες τη λειτουργία του το νέο κατάστημα Estrella στη Νέα Σμύρνη, το δεύτερο που ανέπτυξε η εταιρεία το τελευταίο διάστημα μετά από εκείνο της Γλυφάδας στα νότια προάστια της Αθήνας.
Κείμενο, φωτογραφία: GrillMag Taste Team

 

Το κατάστημα της Νέας Σμύρνης (στη θέση παλαιότερου ζαχαροπλαστείου  Max Perry), βρίσκεται επί της κεντρικής Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και πλησίον της στάσης του τραμ, σε μια νέα εστιατορική πιάτσα της πόλης στην οποία βρίσκονται και άλλα σημαντικά καταστήματα εστίασης.

Το νέο Estrella της Νέας Σμύρνης είναι δημιούργημα franchise και προσφέρει όλα τα εμβληματικά προϊόντα των καταστημάτων Estrella, όπως μπουγατσάν,  pancakes και bagel αλλά στο μενού μπορεί να βρει κανείς και πολλά αμιγώς εστιατορικά πιάτα όπως μπέργκερ, ομελέτες, club sandwich κ.ά.

Εμείς δοκιμάσαμε to Triple Cheeseburger (μπιφτέκι μοσχαρίσιο, τριπλό cheddar, μαγιονέζα τρούφας, ντομάτα και iceberg στα 8 ευρώ) και Chicken Burger (μπιφτέκι κοτόπουλο, τυρί cheddar,  ντομάτα, iceberg, παρμεζάνα και sour mayo στα 8 ευρώ) αλλά και τα περίφημα pancakes της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα δοκιμάσαμε το  Black Forest (σοκολατένιο pancake με γκανάς σοκολάτας, βύσσινο και σαντιγί  στα 6 ευρώ) και το Nesquik (τριπλά σοκολατένια pancakes με παγωτό σοκολάτα και κόκκινα φρούτα στα 6 ευρώ), .

You might also like