Κυκλοφόρησε Το 19ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #19, Νοέμβριος- Δεκέμβριος  2018

Το 2018 έκλεισε με ένα ακόμα πλούσιο σε ύλη τεύχος του περιοδικού The Grill Magazine το οποίο εισέρχεται στον τέταρτο χρόνο της κυκλοφορίας του.

 

Στην ύλη του τεύχους περιλαμβάνονται τρία μεγάλα αφιερώματα: α)  για την πρόσφατη έκθεση Meat & Grill Days 2018 στο Metropolitan Expo που διοργανώθηκε από την εκδότρια εταιρεία του περιοδικού omind Creatives, β) το συνέδριο για την ψηφιακή εποχή της εστίασης που διοργανώθηκε από την εταιρεία e-skills και στο οποίο το περιοδικό Grill ήταν χορηγός επικοινωνίας και γ) την εκδήλωση του ΣΕΒΕΚ όπου ανακοινώθηκε η ίδρυση Ινστιτούτου Κρέατος και η έναρξη της διαδικασίας για την πιστοποίηση του ελληνικού γύρου.

 

Περιεχόμενα του τεύχους

10 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

18 ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ

Νέα καταστήματα Oven Sesame & Μερακλίδης, στο Σύνταγμα

20 ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

22 FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

25 TECH

Νέες τεχνολογίες στην παραγωγή και την κουζίνα

28 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πορεία του ΣΕΒΕΚ για πιστοποίηση του ελληνικού γύρου

40 ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Νέα Εποχή Εστίασης

Συνέδριο Digital Strategy από την eSkills

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της παγκόσμιας αυτοκρατορίας των Domino’s

Ο καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης ακτινογραφεί την αγορά

Το εκπληκτικό delivery στις ΗΠΑ

46 ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Burger

Αδιάκοπη κινητικότητα, νέες επενδύσεις στο αγαπητό προϊόν που κάναμε δικό μας

Συνέντευξη με τον Μανώλη Παρτσαλάκη των δύο πλέον Jazz Burger Bar

Τα Pax Burgers ‘κατέβηκαν’ στην Αθήνα

54 ΚΟΥΖΙΝΑ

Τέσσερις Έλληνες της κουζίνας και των εστιατορίων ανακαλούν ταξίδια τους στο εξωτερικό

Φάρμα Λαφιωτάκη: βάζει  το μαύρο χοίρο στο τραπέζι μας

Η Λιβανέζα διατροφολόγος Mireille Corbani μιλάει στο Grill

60 ΑΓΟΡΑ

Η Νέα Σμύρνη των γεύσεων και των επιχειρήσεων

66 MEAT & GRILL DAYS 2018

Τα συνέδρια της μεγάλης έκθεσης για το κρέας και τη μαζική εστίαση.

 70 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ο μαύρος χοίρος στην κουζίνα κάνει …θαύματα

72 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το λαμπερό Κολωνακιώτικο Zinglee

74 ΒΙΒΛΙΟ

Γαστρονομικός χάρτης Εύβοιας & Σκύρου” από τη δημοσιογράφο  Σίσσυ Νίκα

You might also like