Μυρσίνη Λαμπράκη: Όλα για το Κοτόπουλο (σεμινάριο)

Διαχείριση και συνταγές του αγαπημένου κρέατος- Τετάρτη 23/1

Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο βολικά και αγαπητά κρέατα, που λατρεύουμε μικροί και μεγάλοι και κατέχει πολύ σημαντική θέση στη διατροφή μας. Με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να το μαγειρέψει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όλοι τους γευστικοί και ενδιαφέροντες. Η chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μας δείξει συνταγές εύκολες, γρήγορες και νόστιμες, με υλικά καθημερινά αλλά και ξεχωριστά που ταιριάζουν άψογα με το κοτόπουλο.

 

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε να φτιάχνουμε ρολά από κοτόπουλο με τρεις διαφορετικές λαχταριστές γεμίσεις με απλά υλικά όπως τυρί, σπανάκι, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια κ.ά., τέσσερεις υπέροχες σάλτσες, κοτόπουλα γεμιστά με δυο διαφορετικές γεμίσεις, όπως πέστο από μυρωδικά και γραβιέρα αλλά και Lollipop κοτόπουλου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής τέχνης, ερασιτέχνες και λάτρεις μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, επαγγελματίες κρεοπώλες και ερασιτέχνες ψήστες.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00 και θα έχει διάρκεια 3 ώρες παρέχοντας θεωρητική  και πρακτική εκπαίδευση. Θα διεξαχθεί στο  Mirsini Cookings Studio, Παπαφλέσσα 56, Νέα Ερυθραία και το κόστος του είναι 50 ευρώ. 

Αριθμός συμμετεχόντων: Μέχρι 15 άτομα/ Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες: στο τηλ. 2106148684,  www.foodvisions.gr.    Υλικό: Βεβαίωση παρακολούθησης, συνταγές. Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.

 

 

You might also like