Γαστρονομία για καλό σκοπό

Η Λέσχη Ακρόπολις στηρίζει ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Το κοινωνικό πρόσωπο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να είναι δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Χθες η Λέσχη στήριξε την Γέφυρα Ζωής στη δράση της για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου ( 15 Φεβρουαρίου).

 

Πιο συγκεκριμένα μαγείρεψε στην εκδήλωση κοπής πίτας της Γέφυρας Ζωής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω ‘Ελληνικό Μολύβι’  που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 154, στο Αιγάλεω (δίπλα από το Σταθμό του Μετρό Ελαιώνας).

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ετοίμασε  γαστρονομικές απολαύσεις που έμειναν αξέχαστες σε όσους παραβρέθηκαν την Κυριακή στην εκδήλωση αυτή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και με τη στήριξη των χορηγών προϊόντων και του IEK MASTER το οποίο παραχώρησε το εργαστήριο του.

Τα αγροτικά προϊόντα προσφέρθηκαν από τον Σωτήρη Καστάνη από την περιοχή Μεγάρων, το κρέας ήταν από την εταιρεία MEATPRO, τα αυγά από το Αγρόκτημα Κούρσου, το γάλα από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Περιφέρειας Αττικής- Άγιος Γεώργιος, οι χυλοπίτες από την εταιρία Bellisimο και τα προϊόντα ζύμης προσφέρθηκαν από το εργαστήριο Castello.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις Κωνσταντίνος Μουζάκης (στο κέντρο της φωτο) μαζί με τον πρόεδρο της Γέφυρας Ζωής Διονύση Γουράνιο (αριστερά στη φωτο) υπόγραψαν σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό να συμμετέχουν από κοινού σε κοινωφελείς δράσεις το επόμενο διάστημα.

You might also like