H Megas Yeeros άνοιξε το δρόμο για …« Το Ψητοπωλείο του Μέλλοντος»

Η Megas Yeeros, η Νο. 1 παραγωγός γύρου στον κόσμο, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Επιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο «Το Ψητοπωλείο του Μέλλοντος» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 18 Μαρτίου.

 

Ανακοινώσεις στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο της Megas Yeeros

11888giaola Παραγγελία Φαγητού. Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Megas Yeeros με την πλατφόρμα 11888giaola Παραγγελία Φαγητού. Η εταιρεία, ως σύμμαχος στην προσπάθεια των πελατών της για αύξηση των πωλήσεων, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Cosmote, όπου μέσα από την πλατφόρμα 11888giaola Παραγγελία Φαγητού, ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να βρίσκει εύκολα και γρήγορα το κατάστημα στην περιοχή του και τα προϊόντα της Megas Yeeros.

Στον κατάλογο του ψητοπωλείου θα αποτυπώνεται το λογότυπο της Megas Yeeros και θα αναγράφονται τα προϊόντα της, όπως ο Μακεδονικός Γύρος Χοιρινός, το Μπιφτέκι με φέτα Ήπειρος, το Mega Πολίτικο με Φιλαδέλφεια και δεκάδες επώνυμα προϊόντα της εταιρείας.

 

Έρευνα της QED. Παρουσιάστηκε έρευνα για χρήση και συμπεριφορά του καταναλωτή στο ψητοπωλείο. H  Ποιότητα αποδείχθηκε ότι αποτελεί τον βασικότερο λόγο επιλογής ψητοπωλείου από τους καταναλωτές. Η Πιστοποίηση, τα προϊόντα «Καθαρής Ετικέτας»  και ο Επώνυμος Προμηθευτής αποτελούν επίσης πολύ βασικά κριτήρια επιλογής καταστήματος από τον πελάτη. Επιπλέον, το Delivery είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπο αγοράς από ψητοπωλείο (66%), με την παραλαβή από το κατάστημα και την κατανάλωση εντός του καταστήματος να ακολουθούν με σημαντική διαφορά.

 

Το ‘φθηνό’ σουβλάκι. Εκφράστηκε η επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης της τιμής στο σουβλάκι. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Megas Yeeros, Νίκος Λούστας αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της τιμής στο σουβλάκι, τονίζοντας ότι, ενώ το προϊόν έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα διαδικασιών παραγωγής και ποιότητας, πωλείται ακόμη πολύ φθηνά, με αποτέλεσμα η βιωσιμότητα των ψητοπωλείων να είναι αβέβαιη.

You might also like