Επιστροφή στο Fine Dining με νέο μενού για το Chefi

Φέτος η άνοιξη σηματοδοτεί την επιστροφή του εστιατορίου Chefi στο Fine Dining, με ένα εξαιρετικό μενού με την υπογραφή του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη. Τις νέες γευστικές δημιουργίες έρχονται να συμπληρώσουν τα signature cocktails του Chefi και μία εκτενής λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ τα γλυκά του νέου μενού υπόσχονται να απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών.

 

Σε μία από τις γοητευτικότερες αυλές της πόλης, το Chefi υποδέχεται το κοινό με φρέσκιες ιδέες, μοντέρνας δημιουργικής κουζίνας. Ενδεικτικά του fusion μενού είναι πιάτα όπως το καλαμάρι με ριζότο Thai curry και πέστο βασιλικού και το signature ριζότο χωριάτικη σαλάτα με κρέμα δυόσμου και μους φέτας.

Καλαμάρι με ριζότο Thai curry και πέστο βασιλικού στο νέο μενού του Chefi.

 

Εξαιρετικές οι επιλογές και στα κυρίως με δημιουργίες όπως ταλιάτα σχάρας με σαλάτα φαγόπυρο, kale  και vinaigrette βατόμουρο και κριθαρότο γαρίδας με chorizo kai αϊόλι σαφράν.

Ταλιάτα σχάρας με σαλάτα φαγόπυρο, kale  και vinaigrette βατόμουρο.

 

Το γεύμα στο Chefi ολοκληρώνεται με γλυκιές δημιουργίες όπως η εξωτική, Tropical Pavlova, το αγαπημένο Chocolate Orgasm αλλά και η δημιουργική Tiramisu.

Τιραμισού στο Chefi του Χαλανδρίου.

 

Το Chefi καλωσορίζει το κοινό του για a la carte dinning, ενώ διατίθεται και για προσωπικές ή εταιρικές εκδηλώσεις κατόπιν συνεννόησης. Προσφέρεται υπηρεσία parking.


Κρατήσεις: 210 6815774 – email: [email protected]Πληροφορίες & menu: http://www.chefi.gr/. Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι.

You might also like