Ανακοινώθηκε το ‘Κυκεών Folk Beer Festival’, στο Ίλιον

29 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2019, στην κεντρική πλατεία Γεννηματά

Σε μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού με πρωταγωνίστρια την μπίρα θέλει να μετατρέψει το ‘Κυκεών Folk Beer Festival‘ η διοργανώτρια αρχή, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Ζύθου και ο Δήμος Ιλίου και προσκαλούν τους φίλους της ζυθοποιίας στο μοναδικό και πρωτότυπο ‘Συμπόσιο ζύθου επί λίθου’, στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου στις 29 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου.

 

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:

  • Ελληνικά και εισαγόμενα «αστέρια» της μπίρας με πάνω από 100 ετικέτες.
  • Κυκεών Dark Beer : Αναβιώνουμε τον αρχαίο Κυκεώνα! Τον ελληνικό πρόγονο του ζύθου που μετά από χιλιάδες χρόνια ‘ξυπνάμε’ και φέρνουμε στη σύγχρονη μορφή την δικιά μας κουλτούρα μπίρας. Ο Κυκεών θα είναι διαθέσιμος σε περιορισμένη ποσότητα.
  • 11 συγκροτήματα ζωντανά στη σκηνή με ελληνικό και ξένο Rock, New Wave Rock, Pop, Funk, Blues Rock, Hard Rock, ελληνικές & ξένες επιτυχίες ‘80s – ‘90s, νησιώτικα και Ικαριώτικα, ιδιαίτερα θεατρικά μονόπρακτα, παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα και χορούς απ’ όλο τον κόσμο. Μουσικά ακούσματα από Deep House Chill Out θα κρατάνε τον ρυθμό και την διάθεση ψηλά.
  • Εκλεκτό φαγητό για απόλαυση, καθάρισμα της γευστικής παλέτας και για να κρατηθούμε…όρθιοι.
  • Δράση με κοινωνική υπευθυνότητα. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγούν μετά από 2-3 «ποτηράκια» δεν έχουν παρά να το διαπιστώσουν από πρώτο χέρι φορώντας τα γυαλιά προσομοίωσης μέθης! Το ινστιτούτο οδικής ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» θα είναι εκεί για να μας βάλει στο «παιχνίδι» με ασφάλεια.
  • Διαγωνισμοί και δώρα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη (29/08) – Παρασκευή (30/08): 18:00-00:00, Σάββατο (31/08) – Κυριακή (01/09): 11:00-00:30.

You might also like