Η Global Foods με προϊόντα της στη Λέσχη Ακρόπολις

Μοναδική εμπειρία ιταλικών γεύσεων σε εκδήλωση για μέλη της Λέσχης

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις σε συνεργασία με την εισαγωγική εταιρεία Global Foods, είχε τη χαρά να παρουσιάσει μια μοναδική εμπειρία γεύσεων σε μια ιδιαίτερη γευσιγνωσία που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο ICOMOS όπου φιλοξενείται η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

 

Οι καλεσμένοι- μέλη της Λέσχης είχαν την χαρά να γευτούν μια σειρά Ιταλικών τυριών του οίκου Carozzi formaggi και μια σειρά Ιταλικών αλλαντικών από την αλλαντοποιία Villani Salumi.

 

H εισαγωγική εμπορική εταιρία Global Foods ειδικεύεται στην τροφοδοσία και τον εφοδιασμό επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και ήδη κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της.H Global Foods είναι Πλατινένιος Χορηγός της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις.

Από την πλευρά της η Λέσχη συνεχίζει την προσπάθεια σύνδεσής των μελών της με σημαντικές παραγωγικές κι εμπορικές εταιρείες premium προϊόντων, ελληνικές ή αλλοδαπές με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων των πρώτων και η αξιοποίηση προϊόντων των εταιρειών στις επαγγελματικές κουζίνες.

You might also like