Ξεκίνησε το Burger Fest

13-15 & 20-22 Σεπτεμβρίου / Αμαξοστάσιο, τέρμα Ερμού

Ξεκίνησε το πρώτο από τα δύο Παρασκευοσαββατοκύριακα διεξαγωγής του Burger Fest το οποίο πλέον διεξάγεται Σεπτέμβριο, στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, στο τέρμα Ερμού, στη συμβολή με την Πειραιώς.

 

Στο φετινό Burger Fest θα συμμετάσχει από τη Θεσσαλονίκη το Μπες στο Ψητό με το Project Black Dagger, ένας νεανικός χώρος εστίασης, ο οποίος βρίσκεται στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης κι έχει στραφεί στο μπέργκερ. Θα συμμετέχει επίσης το νέο εστιατορικό σχήμα Beastie Burgers το οποίο υλοποιούν οι σεφ Γιάννης Γούτσιος και Χρήστος Τσακίρης καθώς και ο Χρόνης Πολίτης και προσφέρει μπέργκερ σε χρωματιστά ψωμάκια που έχουν πάρει το χρώμα τους από διάφορα συστατικά όπως καλαμπόκι, μελάνι σουπιάς, παντζάρι και σπανάκι.

Στο Αμαξοστάσιο θα βρίσκονται τα Μπαρ Μπεε Κιου, τα signature μπέργκερ του Akis Petretzikis με το Burger AP, τα Pax Burgers, το Bullseye με  μια πρόταση φυτικού μπέργκερ από την Beyond Meat, το τακτικό στη διοργάνωση  Juicy Grill Athens, το Po’ Boys και το Mama Roux, το μεζεδοπωλείο Ο Χοντρός από την από την παραλία της Νέας Μάκρης  που θα παρουσιάσει  μπέργκερ με ζουμερή γουρουνοπούλα γάστρας, χειροποίητα αλλαντικά και ντόπια καπνισμένα κρέατα. Επίσης το  Hans & Gretel για πρώτη φορά, η εταιρεία παγωτού Davinci, το γλυκατζίδικο Καμινάδα κ.ά.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ με μπίρα και οι ώρες λειτουργίας είναι: Παρασκευή 17:00 – 01:00 και Σάββατο & Κυριακή 13:00 – 01:00. Η φετινή διοργάνωση θα πλαισιωθεί με μουσικό φεστιβάλ το οποίο θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια των δύο τριήμερων. Το μουσικό φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Παρασκευή 13/9: Asian Dub Foundation – Cayetano – Kill Emil

Σάββατο 14/9: Eisvoleas & band – Twinsanity

Κυριακή 15/9: Μαρίνα Σάττι – Street Outdoors Soundsystem – Atomic Love

Παρασκευή 20/9: Wedding Singers – Bejeezus – Yakuza Six

Σάββατο 21/9: Delinquent Habits – Blend Mishkin & Roots Evolution

Κυριακή 22/9: Inco – Closing Party

You might also like