Πλήθος κόσμου στο Burger Fest

Νέες  είσοδοι και αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον

Απόλυτα επιτυχημένο θα πρέπει να θεωρείται το φετινό Burger Fest το οποίο σε αντίθεση με άλλες χρονιές είχε φέτος σύμμαχό του  τον καιρό, με αποτέλεσμα χιλιάδες επισκεπτών – στην πλειοψηφία τους νέοι λάτρεις του μπέργκερ- να κατακλύσουν το Αμαξοστάσιο στο Γκάζι (τέρμα Ερμού).

 

Τρεις ήταν οι σημαντικές νέες είσοδοι στο φετινό Burger Fest και σε αυτές επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση το φυτικό μπέργκερ βρήκε τη θέση του σε ένα τέτοιο θεσμό- συμμετείχε η επιχείρηση Veganact.

Η σημαντικότερη νέα είσοδος ήταν η επιχείρηση Black Dagger από τη Θεσσαλονίκη (Μεγ. Αλεξάνδρου 16 Σταυρούπολη), ένα εξαιρετικό μπεργκεράδικο που τίμησε και με το παραπάνω την γαστρονομική ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος στις επόμενες κινήσεις τους θα είναι η ‘κάθοδος’ στην Αθήνα, μια κίνηση η οποία είναι η αλήθεια αρκετές επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη σκέφτονται αλλά δύσκολα πραγματοποιείται.

Εξαιρετική η πρώτη παρουσία των Θεσσαλονικιών Black Dagger. Δυνατή ομάδα και υπέροχα μπέργκερ.

 

Από τα Νέα Μάκρη έρχεται Ο Χοντρός, με μπόλικο κέφι και ενδιαφέροντα μπέργκερ τα οποία όμως θέλουν ακόμα δουλειά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν δυναμικά μια θέση στην  Αθήνα- κι αυτή η επιχείρηση έχει στόχο της την αγορά της πρωτεύουσας.

Σε καλό δρόμο Ο Χοντρός, στοχεύει στην αγορά της Αθήνας. Η Νέα Μάκρη δεν είναι μακριά…

 

Ενδιαφέρον είχε επίσης  το νέο εστιατορικό σχήμα Beastie Burgers το οποίο υλοποιούν οι σεφ Γιάννης Γούτσιος και Χρήστος Τσακίρης καθώς και ο Χρόνης Πολίτης, ένα pop up σχήμα από επαγγελματίες της εστίασης που δεν έχουν ανακοινώσει προς τον παρόν τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Συνωστισμός και στο περίπτερο των Bestie Burgers, ένα pop up σχήμα που δεν στεγάζεται σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα.

 

Ο Άρης Κάρεϋ παρουσίασε επίσημα τη συνεργασία των καταστημάτων Bullseye με την εταιρεία Foodelco μέσω της οποίας ρίχνει στην αγορά του μπέργκερ το διάσημο προϊόν της Beyond Meat, ενώ απρόσμενη με βάση τις εξελίξεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα ήταν η εμφάνιση του The Big Kahuna.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Burger Fest αποτελεί πλέον πόλο έλξης και εταιρειών που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην εκτροφή ζώων, την παραγωγή κρέατος και κρεατοσκευασμάτων, χωρίς δραστηριότητα στη μαζική εστίαση.

Στο πλαίσιο αυτή, ιδιαίτερη ήταν η παρουσία της Φάρμας Λαφιωτάκη, γνωστή από τον εξαιρετικό μαύρο χοίρο που εκτρέφει, η οποία μέσα από το περίπτερό της προωθούσε τα πολύ ιδιαίτερα και γευστικά προϊόντα της μέσω του brand …Piggy Blinders.

You might also like