Ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ΣΕΤΕ

Silver Sponsor η Coca-Cola-  3ετής δέσμευση  για υποστήριξη του ελληνικού τουρισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ΣΕΤΕ για το 2019 με τίτλο “Redefining Realities: #someREACTdifferent“, με silver sponsor την Coca-Cola στην Ελλάδα. Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου βρέθηκαν η σύγχρονη τεχνολογία, οι πρωτοπόρες ιδέες και τα success stories που οδηγούν τον ελληνικό τουρισμό στην επόμενη μέρα.

 

Σε συνέχεια του τριετούς πλάνου επένδυσης της εταιρείας για την ανάπτυξη και προώθηση του ελληνικού τουρισμού, η χορηγία της Coca-Cola στο φετινό συνέδριο ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά σχετικών πρωτοβουλιών. Από τα συλλεκτικά μπουκάλια της εταιρείας που λειτουργούν ως όχημα προβολής της Ελλάδας σε τουρίστες από όλο τον κόσμο, έως τη συνεργασία με τη Marketing Greece και τη στήριξη της εμβληματικής καμπάνιας “OH MY GREECE | UNLOCK THE FEELING” ως μέγας χορηγός, η Coca-Cola στην Ελλάδα λέει #NEVERSETTLE και στον ελληνικό τουρισμό.

Με αυτό το σύνθημα, άλλωστε, η εταιρεία χαράσσει την παγκόσμια στρατηγική της, βάσει της οποίας η προσφορά στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, όπου δραστηριοποιείται, είναι αδιαπραγμάτευτο στοιχείο της ταυτότητάς της. Έτσι, η Coca-Cola στην Ελλάδα βάζει τον τουρισμό στο επίκεντρο, ως βασική δύναμη για την επάνοδο της χώρας στη βιώσιμη ανάπτυξη και αναλαμβάνει υπεύθυνη δράση για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα.

You might also like