Ρεβεγιόν στο Olive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν τα μενού για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Πολυτελές, λαμπερό και εκλεκτικό το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια, προτείνει τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν της πόλης με την διάσημη θέα του, στην κατάφωτη γιορτινή Αθήνα Στο εορταστικό  μενού του Olive Garden, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας αξιοποιεί και αναδεικνύει πολυτελείς και ιδιαίτερες πρώτες ύλες, για να δημιουργήσει ένα αξέχαστο μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου.

 

Υπέροχη διακόσμηση, ντελικάτες κοσμοπολίτικες επιλογές στην πιο νόστιμη εκδοχή τους και ζωντανή μουσική με το κουιντέτο του διεθνούς φήμης βραβευμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη, σας περιμένουν για να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων υπό τους ήχους της Christmas Swing μουσικής του.

  • Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 110 €/άτομο, με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.
  • Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 140 €/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.
  • Brunch Χριστουγέννων με μπουφέ, 50 €/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.
  • Brunch Πρωτοχρονιάς με μπουφέ, 65 €/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.

Παιδιά 5-12 ετών 50% έκπτωση. Κάτω των 5 ετών δωρεάν. Δωρεάν parking.


Δείτε τα δύο μενού: 

Menu Πρωτοχρονιάς 2020 Olive Garden

Menu Χριστουγέννων 2019 Olive Garden GR

You might also like