Χριστούγεννα: και φέτος γεύση Flocafe Espresso Room

Η εταιρεία παρουσίασε χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γλυκίσματα

Τα Flocafe Espresso Room παρουσίασαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γλυκίσματα τα οποία θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια των εορτών και, παράλληλα, παρουσίασαν ορισμένες από τις brunch προτάσεις της εταιρείας που διακρίνεται και στην εστίαση.

 

Αποκλειστικά για την περίοδο των εορτών, στο brunch menu έρχονται τα Red Velvet Pancakes. Το νέο πιάτο αποτελεί την ιδανική brunch επιλογή που μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά για να κλείσετε γλυκά το πρώτο γεύμα της ημέρας. Άλλωστε, οι γλυκές …αμαρτίες επιτρέπονται μέχρι το τέλος του έτους και τα Flocafe Espresso Room έχουν φροντίσει να δώσουν γεύση Χριστουγέννων σε κάθε σας επίσκεψη.

Το ρόφημα ChocoTale με σοκολάτα και πραλίνα και το νέο γλύκισμα των Flocafe Espresso Room το Red Velvet Pancake.

 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η εταιρεία αναφέρονται τα εξής: “ Όπως κάθε χρόνο, τα τέσσερα χριστουγεννιάτικα ροφήματα των Flocafe Espresso Room δίνουν ραντεβού με την απόλαυση.Το Sweet Santa Claus με ζεστή σοκολάτα και φράουλα (γιατί υπάρχει Άγιος Βασίλης!), το Apple Crumble με μήλο, κανέλα & μπισκότο, το Merry Chestnut με espresso, κάστανο και bitter σοκολάτα, και το ChocoTale με σοκολάτα και πραλίνα για απόλαυση σαν… παραμύθι,  μας θυμίζουν τις πιο ζεστές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. Και επειδή η απόλαυση μερικές φορές βρίσκεται ‘on the go’ μπορείτε να την πάρετε μαζί σας στα χριστουγεννιάτικα cups των Flocafe Espresso Room“.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των χριστουγεννιάτικων ροφημάτων και γλυκισμάτων στο επιβλητικό κατάστημα της εταιρείας στην Κηφισιά, έδωσαν το παρών επώνυμοι καλεσμένοι της εταιρείας οι οποίοι κλήθηκαν αν συμμετάσχουν στην παρασκευή των νέων ροφημάτων της.

Από αριστερά: Ο βραβευμένος barista Σταύρος Λαμπρινίδης των Flocafe Espresso Room, με τον τηλεπαρουσιαστή Σπύρο Μαργαρίτη.
You might also like