Ημερίδα της ΕΔΟΚ στις 17/1/2020, στο Ζάππειο

Για τον κανονισμό επίσημων ελέγχων στα ζωικά προϊόντα

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) διοργανώνουν την επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «O Κανονισμός επίσημων ελέγχων 2017/625: οι αλλαγές που επιφέρει η νέα νομοθεσία στον επίσημο έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης – μετάβαση στο νέο καθεστώς».

 

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στην Aίγλη Ζαππείου, αίθουσα Ολυμπία και με ώρα προσέλευσης: 08:30 Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, η Διεπαγγελματική όμως καλεί όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν, να προβούν σε δήλωση ενδιαφέροντος με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά τους στο email της ΕΔΟΚ, [email protected].

Η ημερίδα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες/ επικεφαλής και στους υπεύθυνους όλων των επιχειρήσεων παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης προϊόντων ζωικής προέλευσης του αγροδιατροφικού τομέα. Ταυτόχρονα η διοργανώτρια αρχή καλεί  σε συμμετοχή στελέχη του ΥΠΑΑΤ και των τοπικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και άλλων φορέων όπως ΜΚΟ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν625

You might also like