Κυκλοφόρησε το 26ο τεύχος του περιοδικού Grill (Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2020) στο οποίο εκτός των άλλων περιέχονται δύο προϊοντικά αφιερώματα: α) στα νηστίσιμα και vegan προϊόντα και β) στις πίτες και τα αρτοσκευάσματα για τη μαζική εστίαση.
Στο 26ο τεύχο φιλοξενούμε ένα αφιέρωμα στην κουζίνα της Αργεντινής με αφορμή τον εορτασμό της ‘Argentine Day’, εκδήλωση στην Αθήνα από την Πρεσβεία της Αργεντινής, αφιερωμένη στη γευσιγνωσία κρέατος της Αργεντινής στην οποία παρουσιάστηκαν παράλληλα διάφορα πιάτα παραδοσιακής αργεντίνικης κουζίνας. Στο τεύχος φιλοξενούμε δύο σημαντικές συνεντεύξεις με την οινολόγο, συγγραφέα και διοργανώτρια εκθέσεων Μαρία Νέτσικα και τον Lars Leopold Hinrichsen από το Ινστιτούτο Έρευνας Κρέατος της Δανίας.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
ΒΟΟΖΕ
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το πρόγραμμα Signed By Nature της ΕΔΟΚ
Ο νέος αντικαπνιστικός νόμος & τα προβλήματα που δημιουργεί
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Lars Leopold Hinrichsen: Συνέντευξη με τον υπεύθυνο από το Ινστιτούτο Έρευνας Κρέατος της Δανίας
Μαρία Νέτσικα: Η Βορειοελλαδίτισα οινολόγος και συγγραφέας, επικεφαλής της Wine Plus μιλάει για το κρασί
ΑΓΟΡΑ
Η αγορά των αναψυκτικών στην Ελλάδα
Τα νέα Meatless προϊόντα της Megas Yeeros
Κινήσεις των μεγάλων αλυσίδων εστίασης στην Αθήνα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Νηστίσιμα, χορτοφαγικά & vegan
Η ανάπτυξη των vegan προϊόντων μέσα στο 2019
Εταιρείες και προϊόντα – νηστίσιμα & vegan- για τους επαγγελματίες της εστίασης
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Πίτες & αρτοσκευάσματα
Στροφή σε παλιούς σπόρους και …νέες γεύσεις
Εταιρείες και προϊόντα για τους επαγγελματίες της εστίασης
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ο Λατινοαμερικανικός γευστικός παράδεισος
Συνέντευξη με τον Αργεντίνο σεφ Alberto Curia
Τέσσερα πιάτα της Αργεντινής που ‘ταξιδεύουν’ σε όλο τον κόσμο
To Λατινοαμερικανικό εστιατόριο Diferente- συνέντευξη με τον σεφ κι ιδιοκτήτη Δημήτρη Πολίτη
MANAGEMENT
Οι τάσεις του 2020 και το μέλλον των εστιατορίων
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Hungry Bill’s Burger Bar, στα Μελίσσια- συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη Βασίλη Λυσανδρόπουλο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές του Νίκου Φωτιάδη για την ΕΔΟΚ
ΒΙΒΛΙΟ
«Ο Χρήστος Μαντίδης αναβιώνει το Σερραϊκό τραπέζι», του σεφ – συγγραφέα Χρήστου Μαντίδη