Κυκλοφόρησε Το 26ο Τεύχος Του Grill

Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2020 με αφιέρωμα στα νηστίσιμα & vegan προϊόντα

Κυκλοφόρησε το 26ο τεύχος του περιοδικού Grill (Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2020) στο οποίο εκτός των άλλων περιέχονται δύο προϊοντικά αφιερώματα: α) στα νηστίσιμα και vegan προϊόντα και β) στις πίτες και τα αρτοσκευάσματα για τη μαζική εστίαση.

 

Στο 26ο τεύχο φιλοξενούμε ένα αφιέρωμα στην κουζίνα της Αργεντινής με αφορμή τον εορτασμό της  ‘Argentine Day’, εκδήλωση στην Αθήνα από την Πρεσβεία της Αργεντινής, αφιερωμένη στη γευσιγνωσία κρέατος της Αργεντινής στην οποία  παρουσιάστηκαν παράλληλα διάφορα πιάτα παραδοσιακής αργεντίνικης κουζίνας. Στο τεύχος φιλοξενούμε δύο σημαντικές συνεντεύξεις με την οινολόγο, συγγραφέα και διοργανώτρια εκθέσεων Μαρία Νέτσικα και τον Lars Leopold Hinrichsen από το Ινστιτούτο Έρευνας Κρέατος της Δανίας.

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το πρόγραμμα Signed By Nature της ΕΔΟΚ

Ο νέος αντικαπνιστικός νόμος & τα προβλήματα που δημιουργεί

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Lars Leopold Hinrichsen: Συνέντευξη με τον υπεύθυνο από το Ινστιτούτο Έρευνας Κρέατος της Δανίας

Μαρία Νέτσικα: Η Βορειοελλαδίτισα οινολόγος και συγγραφέας, επικεφαλής της Wine Plus μιλάει για το κρασί

 ΑΓΟΡΑ

Η αγορά των αναψυκτικών στην Ελλάδα

Τα νέα Meatless προϊόντα της Megas Yeeros

Κινήσεις των μεγάλων αλυσίδων εστίασης στην Αθήνα

 ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Νηστίσιμα, χορτοφαγικά & vegan

Η ανάπτυξη των vegan προϊόντων μέσα στο 2019

Εταιρείες και προϊόντα – νηστίσιμα & vegan- για τους επαγγελματίες της εστίασης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Πίτες & αρτοσκευάσματα

Στροφή σε παλιούς σπόρους και …νέες γεύσεις

Εταιρείες και προϊόντα για τους επαγγελματίες της εστίασης

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Λατινοαμερικανικός γευστικός παράδεισος

Συνέντευξη με τον Αργεντίνο σεφ Alberto Curia

Τέσσερα πιάτα της Αργεντινής που ‘ταξιδεύουν’ σε όλο τον κόσμο

To Λατινοαμερικανικό εστιατόριο Diferente- συνέντευξη με τον σεφ κι ιδιοκτήτη Δημήτρη Πολίτη

MANAGEMENT

Οι τάσεις του 2020 και το μέλλον των εστιατορίων

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Hungry Bill’s Burger Bar, στα Μελίσσια- συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη Βασίλη Λυσανδρόπουλο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές του Νίκου Φωτιάδη για την ΕΔΟΚ

 ΒΙΒΛΙΟ

«Ο Χρήστος Μαντίδης αναβιώνει το Σερραϊκό τραπέζι»,  του σεφ – συγγραφέα Χρήστου Μαντίδη

You might also like