Επώνυμα προϊόντα από την Denezis Wines

Η οικογένεια που οινοποιεί στη Αρχαία Νεμέα στρέφεται προς την ετικέτα

Μετά από μακρά παρουσία στο χώρο της οινοποίησης η οικογένεια Δενέζη από την Αρχαία Νεμέα στρέφει το ενδιαφέρον της στην παραγωγή και την προώθηση των επώνυμων προϊόντων της μέσω της εταιρείας Denezis Wines, ενώ στο τιμόνι βρίσκεται πλέον η δεύτερη γενιά.

 

Η δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε το 1977 όταν ο καταγόμενος από την Καρυά Αργολίδας Ηλίας Δενέζης εγκαταστάθηκε κι άρχισε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αρχαία Νεμέα. Σε πρώτη φάση εμπορευόταν μούστο  ενώ στη συνέχεια αφοσιώνεται στην αμπελουργία δημιουργώντας ιδιόκτητους αμπελώνες και τροφοδοτώντας την Αθήνα κυρίως.

 

 

Με την είσοδο στην επιχείρηση της δεύτερης γενιάς – με την ενηλικίωση του Νικόλαου Δενέζη– η εταιρεία διευρύνει τους αμπελώνες της (σήμερα διαθέτει περίπου 190 στρέμματα), εισάγει νέες ποικιλίες αμπέλου, αυξάνει την παραγωγικότητά της και μπαίνει στο χώρο του επώνυμου εμφιαλωμένου κρασιού.

Η εταιρεία παράγει και διαθέτει στην αγορά, μεταξύ άλλων, Cabernet Sauvignon, Ροζέ και Ερυθρό Αγιωργίτικο, Mαλαγουζιά, Ροδίτη και Ημίγλυκο ενώ εκτός από γυάλινες φιάλες τα προϊόντα της διακινούνται σε φιάλες pet και σε pouch tap και Bag-in-box.

You might also like