Η Rational παρουσιάζει νέα προϊόντα

Μεγάλη ψηφιακή καμπάνια της γερμανικής εταιρείας και παρουσιάσεις καινοτομιών

Από τις 6 Μαΐου θα ξεκινήσει το μεγάλο ψηφιακό ταξίδι της Rational στην καινοτομία. Αποκλειστικά στο διαδίκτυο, ο ειδικός για τη θερμική παρασκευή γευμάτων θα σας προσφέρει αξέχαστες παρουσιάσεις καινοτομιών για τις επόμενες εβδομάδες.

 

Κάθε νέο προϊόν θα παρουσιάζεται σε ένα βίντεο με λεπτομερή και διασκεδαστικό τρόπο. Οι ειδικοί στον εξοπλισμό μαζικής εστίασης και οι σχεδιαστές κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία για αποκλειστικές προβολές, για τις οποίες θα ενημερωθούν, εγκαίρως, μέσω e-mail.

Οι πελάτες και άλλοι ενδιαφερόμενοι είναι, επίσης, ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο ταξίδι καινοτομίας – θα λάβουν πρόσβαση στα βίντεο λίγο αργότερα. Για όλους εκείνους που θέλoυν να είναι πάντα ενημερωμένοι και δεν θέλουν να χάνουν καμία ευκαιρία, θα πρέπει να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο στη διεύθυνση rational-online.com.

Η Rational πρόσφατα αποφάσισε να παρατείνει την 2ετή εγγύηση κατά τρεις μήνες για όλα τα προϊόντα της  SelfCookingCenter, CombiMaster Plus, CombiMaster και VarioCookingCenter, υπό την προϋπόθεση ότι η εγγύηση λήγει  τον Μάρτιο, Απρίλιο ή Μάιο 2020. Όπως μας ενημέρωσε ο  Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων BD South Europe, Μάριος Σαββάτης η παράταση θα γίνει αυτόματα και δωρεάν. “Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, ειδικά όταν οι δουλειές υποχωρούν”, εξηγεί ο Μάριος Σαββάτης ΓΙΑ την πρωτοβουλία της Rational.

You might also like