50 χρόνια VICTORINOX στην Ελλάδα

Διάθεση επετειακών μαχαιριών, LIMITED EDITION, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης

Ο οίκος VICTORINOX είναι ο κατασκευαστής του θρυλικού σουγιά “Swiss Army Knife” και το όνομά του έχει γίνει πλέον γνωστό και δημοφιλές σε όλο τον κόσμο για την υψηλή ποιότητα, την πολυπλευρικότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό. Τα προϊόντα VICTORINOX είναι πρακτικά, έχουν διάρκεια και λειτουργική αισθητική. Κυρίως όμως, κατακτούν την καρδιά μας, καθώς πάντα μας δίνουν περισσότερα από ό,τι περιμένουμε από αυτά.

 

Τα προϊόντα VICTORINOX πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα το μακρινό 1970, με τη διάθεση των επαγγελματικών μαχαιριών του εργοστασίου στην ελληνική αγορά. Σήμερα, τα μαχαίρια VICTORINOX βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των επαγγελματιών της εστίασης, του κρεοπωλείου και της επεξεργασίας κρέατος, αλλά και των ιδιωτών που επιλέγουν την υψηλή ποιότητα, την εργονομία και τον σχεδιασμό.

Εξαιρετικά κοφτερά, υψηλής ποιότητας κατασκευής, ιδιαίτερα ανθεκτικά και διαθέσιμα σε μια ασυναγώνιστη ποικιλία κωδικών και μοντέλων, τα μαχαίρια VICTORINOX αποτελούν τον πιστό σύντροφο για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη μάγειρα.

Ο οίκος γιορτάζει το 2020 τα 50 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά με τη διάθεση επετειακών μαχαιριών, LIMITED EDITION, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Αναζητήστε τους επετειακούς κωδικούς και προσθέστε στη συλλογή σας ακόμα ένα πολύτιμο μαχαίρι VICTORINOX!

 

You might also like