My Job Now Delivery: Επανάσταση στις υπηρεσίες delivery

Συνέντευξη με τον Γκίκα Σελέκο, general manager της υπηρεσίας

Το My Job Now, η κορυφαία εφαρμογή αναζήτησης προσωπικού που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Ιταλία και σαρώνει τις αγορές της εστίασης, του τουρισμού, των logistics, της ομορφιάς και των υπαλλήλων γραφείου, δημιουργεί μια ακόμα ασυναγώνιστη υπηρεσία για τους επαγγελματίες της εστίασης.

 

Το My Job Now Delivery είναι η 360° υπηρεσία για τον επιχειρηματία της εστίασης που θέλει να γλιτώσει από τις σκοτούρες της διαχείρισης του delivery. Από τα έξοδα, την αγωνία, τον χαμένο χρόνο, τις άπειρες ώρες που απαιτούνται για την αναζήτηση, την εύρεση, τις συνεντεύξεις, τη νομική κάλυψη του επαγγελματία διανομέα. Την αγορά εξοπλισμού που είναι πλέον υποχρεωτική σύμφωνα με το άρθρο 56 του Ν. 4611/2019.

To MyJobNow Delivery αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα. Βρίσκει, εκπαιδεύει, διαχειρίζεται τα νομικά ζητήματα της πρόσληψης, παρέχει τον εξοπλισμό (επαγγελματικό δίκυκλο, μπουφάν προστασίας, γάντια, διακριτικό γιλέκο, κράνος) και στέλνει τον επαγγελματία διανομέα στον χώρο σας για να δουλέψει τις ημέρες και τις ώρες που θέλετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πείτε στο My Job Now ποιες βάρδιες θέλετε να καλύψετε και τα χαρακτηριστικά του επαγγελματία διανομέα που επιθυμείτε, και η επιτυχημένη εφαρμογή θα κάνει όλα τα υπόλοιπα.

Μιλήσαμε με τον Γκίκα Σελέκο, general manager του My Job Now Delivery και μας είπε τις σκέψεις του πάνω στο καινοτόμο αυτό προϊόν που χρησιμοποιούν ήδη πάνω από 20 κορυφαίες επιχειρήσεις της εστίασης. Σημειωτέον ότι ο Γκ. Σελέκος είχε ιδρύσει την πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια και εντάχθηκε στο team του My Job Now πριν από μερικούς μήνες.

 

Grill | Πώς βρεθήκατε στο χώρο του delivery;

Γκίκας Σελέκος|  Δούλευα ως επαγγελματίας διανομέας για τέσσερα χρόνια. Το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα ήταν να ιδρύσω μια υπηρεσία delivery που δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Εύβοιας. Ήταν μια πολύ όμορφη περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθα όλες τις διαστάσεις αυτής  της πραγματικά δύσκολης αγοράς. Το delivery για έναν επιχειρηματία της εστίασης μπορεί να γίνει πραγματικός εφιάλτης…

Ποια ήταν τα βασικά στάδια στην εξέλιξη της επιχείρησης;

Στην αρχή όλα ήταν διερευνητικά. Βεβαίως, είχα αποκομίσει μεγάλη εμπειρία ως επαγγελματίας διανομέας και καταλάβαινα τα βασικά προβλήματα. Σχετικά γρήγορα, προσδιόρισα το όραμα και τους βασικούς στόχους της εταιρείας. Η καθημερινή επικοινωνία με επιχειρηματίες, οι οποίοι έγιναν πελάτες μου, κυρίως στην περιοχή της Χαλκίδας, μου χάρισε πολύτιμη γνώση. Για να μην μακρηγορώ, μετά τα πρώτα δύο χρόνια έφτασα την επιχείρησή μου σε ένα σημείο που απασχολούσα 10 υπαλλήλους και 80 επαγγελματίες διανομείς.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με το My Job Now;

Ένα πρωινό με κάλεσε ο Αγαμέμνονας Παπάζογλου, director of operations  και co-founder του My Job Now και μου ζήτησε να συναντηθούμε. Δύο ημέρες μετά ήμουν στην Αθήνα και συζητούσαμε στα γραφεία του My Job Now. Με γοήτευσε το ζεστό κλίμα, η ευγένεια και το όραμα αυτού του ανθρώπου, αλλά και της επιχείρησης που είχε χτίσει με τον Άλεξ Παπασπιρίδη και τον Στέφανο Κατσίμπα. Το πρώτο αυτό ραντεβού διήρκεσε οχτώ ώρες. Να σας πω ότι δεν χρειάστηκε δεύτερο για να συμφωνήσουμε για τη συνεργασία μας.

Τι καινούργιο φέρνει το My Job Now Delivery;

To My Job Now Delivery αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την υπηρεσία αυτή. Αλλάξει τα πράγματα τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους επαγγελματίες διανομείς. Ο φιλόδοξος στόχος μας είναι να κάνουμε τις διαδικασίες ευκολότερες, δικαιότερες, ποιοτικότερες, αποτελεσματικότερες για όλους. Ο επαγγελματίας διανομέας του My Job Now γίνεται κομμάτι της επιχείρησης σας. Μαθαίνει την κουλτούρα, τα προϊόντα και τους πελάτες σας. Πολύ σύντομα μετατρέπεται σε μια ‘ζωντανή διαφήμιση’ της κουλτούρας της επιχείρησής σας.


Περισσότερες πληροφορίες: https://lp.myjobnow.com/delivery-emp

You might also like