Η Megas Yeeros με νέα σειρά σουβλάκι

Η νέα premium σειρά περιλαμβάνει σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι- Ετοιμάζονται άλλα δυο νέα προϊόντα: Mega Kebab & Mega Lamp

H Megas Yeeros πιστή στις αξίες της και τις δεσμεύσεις της προς τον καταναλωτή, προσφέρει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της σε συνδυασμό πάντα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Και όλα αυτά με την υπέροχη γεύση να αποτελεί σταθερή αξία.

 

Μετά από πολύχρονες διαδικασίες, τώρα το κλασσικό καλαμάκι σουβλάκι, αναδεικνύει όλο το μεγαλείο της ποιότητας και της γεύσης του στη πιο premium εκδοχή του. Η καινοτόμα και εργονομική του λαβή (ξυλάκι με το λογότυπο MEGA SOUVLAKI)  το καθιστά ξεχωριστό, πρακτικό και εύκολα αναγνωρίσιμο από τα υπόλοιπα.

To Mega Souvlaki κοτόπουλο, της νέας premium σειράς της Megas Yeeros.

 

Πρόκειται για 100% χειροποίητο σουβλάκι με πιο πρωτοποριακές διαδικασίες μαριναρίσματος και από επιλεγμένα, αγνά υλικά. Φυσικά δε θα μπορούσε να παράγεται από καμία άλλη εταιρεία εκτός από αυτή που ξέρει να το κάνει καλά, γιατί η ποιότητα είναι συνυφασμένη με την Megas Yeeros.

Η νέα premium σειρά περιλαμβάνει το Mega Souvlaki χοιρινό, Mega Souvlaki κοτόπουλο, Mega Souvlaki μοσχάρι ενώ η σειρά θα εμπλουτιστεί το προσεχές διάστημα και με τα  Mega Kebab και Mega Lamp.


Αναζητήστε στο ξυλάκι το λογότυπο MEGA SOUVLAKI και απολαύστε εκλεκτό φρέσκο κρέας που μαρινάρεται με αγνά συστατικά από την ελληνική φύση, πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αναζητήστε τα με το όνομα τους  σε επιλεγμένα σημεία εστίασης! 

You might also like