Ξεκινάει αύριο το συνέδριο CEUCO

Η ετήσια συνάντηση του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας

Η Ευρώπη είναι το σημείο αναφοράς στην οινογαστρονομία του σήμερα. Διαθέτει μια σύνθετη και πολύπλευρη πληθώρα γεύσεων, πολιτισμών, προϊόντων, εξειδικευμένων τεχνικών παρασκευής, νέων τεχνολογιών…..η λίστα είναι ανεξάντλητη.

 

Η Ελλάδα συμμετέχει μέσω της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις”, στο Συνέδριο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας (CEUCO). Πρόκειται για ένα δρώμενο που θα ορίσει νέα όρια στον τομέα του Γαστρονομικού Τουρισμού, με δυνατότητες εμπνευστικές, εκπαιδευτικές και δυνητικές διασύνδεσης σε παγκόσμια κλίμακα.

Θα λάβει χώρα στην Βερόνα της Ιταλίας και θα φιλοξενήσει περισσότερα από 25 χώρες μέλη και ηγετικές μορφές της παγκόσμιας αγοράς. Θα διαρκέσει τρεις ημέρες με πλήθος δράσεων και εμπορικών εκθέσεων από τις 22 Ιουλίου έως τις 25 Ιουλίου 2021.


Το ταξίδι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις” πραγματοποιείται με την στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της σχολής Κρεοπωλών Meat Pro, του Εστιατορίου το Μαντρί, και των  Οινοποιείο Καραμολέγκος και Οινοποιείο Σάμος.

You might also like