Κυκλοφόρησε το 34ο τεύχος του Grill
Αφιέρωμα στην 'πράσινη' κουζίνα και συνέντευξη του Κων/νου Αντάρα της Pizza Fan
Κυκλοφόρησε το 34ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill με πλούσια αρθρογραφία και μεγάλο, ειδικό αφιέρωμα στη σύγχρονη περιβαλλοντική πολιτική στον χώρο της εστίασης και τη νέα νομοθεσία που έχει τεθεί σε εφαρμογή με στόχο τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος των εστιατορίων και των λοιπόν καταστημάτων διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Στο 34ο τεύχος του Grill μπορείτε να διαβάσετε συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αντάρα, προέδρου της Pizza Fan, στην οποία παρουσιάζει την τρέχουσα κατάσταση της εταιρείας του κι εξηγεί το πως αντιμετώπισε η αλυσίδα την πανδημία του κορωνοϊού. Παρουσιάζεται επίσης ένα αφιέρωμα στον ελληνικό γαστροτουρισμό μέσα από το παράδειγμα δύο νησιών, της Λήμνου και της Κεφαλονιάς ενώ η Άνθεια Κώτση, από το Lemnos Philema μας παρουσιάζει τις δυνατότητες της ελληνικής περιφέρειας για την ανάπτυξη και προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων της.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
BEVERAGE
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
45 Ημέρες: Η εστίαση στην επανεκκίνηση
Συμπληγάδες για την εστίαση
Φίλοι στα ‘δύσκολα’… για την επανεκκίνηση του κλάδου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κωνσταντίνος Αντάρας: Ο πρόεδρος της Pizza Fan απαντάει σε ερωτήσεις του Grill
ΑΓΟΡΑ
Νέο επιχειρηματικό πλάνο για τη Vivartia
Νέα εστιατόρια στην Αθήνα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Περιβαλλοντική προστασία & επαγγελματική κουζίνα
Περισσότερο ‘πράσινο’ στην εστίαση, λιγότερο ‘γκρίζο’ στον πλανήτη
Δρ. Έφη Τριτοπούλου (NoWaste21): Πλαστικά μιας χρήσης- Το τέλος μίας εποχής
Clean Blue Paros: Δίπλα στον επαγγελματία
Δημήτρης Κούρκουλος ( ‘Ο Μπρούκλης’): Μανιφέστο ανακύκλωσης
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Γαστροτουρισμός στην Ελλάδα: Λήμνος και Κεφαλονιά
Παραγωγή, κουζίνα, τουρισμός: Το τρίγωνο της ελληνικής ευημερίας
Συνέντευξη: Άνθεια Κώτση
NEW RESTRO
Sam Burgers: Επιστρέφουν στο Κουκάκι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές με ζυμαρικά Primo Gusto
ΒΙΒΛΙΟ
«Cooking at Home» του Κώστα Κωβαίου