Με Έλληνες εκθέτες θα διεξαχθεί η Green Week Berlin 2022

Διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στο Βερολίνο (21-30 Ιανουαρίου 2022)

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο για το 2022, στην 96η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων (Green Week Berlin 2022) με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή, που θα λάβει χώρα στις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, διοργανώνεται από την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

 

Η International Green Week Berlin πραγματοποιείται ετησίως στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα, είναι μια από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό.

Το 2022 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Έκθεση, με τον CEO του Εκθεσιακού Οργανισμού, Martin Ecknig, να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το 2022 ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου γιορτάζει την επέτειο των 200 χρόνων από την ίδρυσή του. Με την International Green Week, που αποτελεί το highlight για το κοινό, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το επετειακό έτος και να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι ο κλάδος των εμπορικών εκθέσεων βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης».

Οι ελληνικές εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία στις δέκα μέρες, που θα διαρκέσει η έκθεση, πέρα από το να γνωρίσουν και να προωθήσουν στον Γερμανό καταναλωτή παραδοσιακά προϊόντα, να επιδιώξουν εμπορικές συμφωνίες πώλησης των προϊόντων τους και σε εισαγωγείς, διανομείς, εστιατόρια και αλυσίδες βιολογικών προϊόντων. Ταυτόχρονα με την International Green Week Berlin και συγκεκριμένα από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η HIPPOLOGICA, μια εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων ιππασίας, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα 25 του Εκθεσιακού Κέντρου του Βερολίνου. Με την παράλληλη αυτή εκδήλωση, οι διοργανωτές αποσκοπούν στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.


Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την International Green Week 2022 και το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (www.german-fairs.gr) και στην ιστοσελίδα της έκθεσης (www.gruenewoche.de/en/).

You might also like