Χρυσή διάκριση για το Petite Fleur στα Estia Awards 2022

Gold βραβείο “Best in Café and Chocolat”

Το Petite Fleur βρέθηκε, ξεχώρισε και έδωσε μεθυστική γεύση και άρωμα Παρισιού στα φετινά Estia Awards (Boussias Communications) κατακτώντας την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία “Best in Café and Chocolat”.

 

Μέσα από την πλούσια εμπειρία αυθεντικών γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων, τις λαχταριστές δημιουργίες από εκλεκτές πρώτες ύλες και την χαρακτηριστική ρομαντική ατμόσφαιρα, το Petite Fleur τα κατάφερε: Μάγεψε και ταξίδεψε στα γλυκά στενά του Παρισιού κοινό και κριτική επιτροπή και αναδείχθηκε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες της εστίασης, στο υψηλότερο βάθρο της κατηγορίας “Best in Café and Chocolat”.

Το Petite Fleur είναι «Μια κουκλίστικη chocolaterie που ξεκίνησε από το Κολωνάκι και συνέχισε το ταξίδι της προς το Χαλάνδρι, την Κηφισιά, το Βόλο και την Κέρκυρα, αναζητώντας συνεχώς νέες στάσεις» όπως διαβάζουμε στην εταιρική ιστοσελίδα της. Αυτή τη στιγμή η αλυσίδα διαθέτει καταστήματα στο Golden Hall στην Καλογρέζα, στο Κολωνάκι, στο Χαλάνδρι, την Κηφισιά, το Παγκράτι και στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen στα Σπάτα

You might also like