Στην Αθήνα το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Ξεκινάει την Παρασκευή 27 Μαΐου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων , το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου 2022. Παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη θα βρεθούν για δύο ημέρες στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους ξενοδοχείων, super market, delicatessen, εστιατορίων και δικτύων διανομή της χώρας και να προχωρήσουν σε απευθείας επιχειρηματικές συμφωνίες.

 

Απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού είναι η διασύνδεση της Κρητικής Διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό.

Το Παγκρήτιο Φόρουμ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες δωρεάν συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα. Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ), της Περιφέρειας  Αττικής και της Περιφέρειας Κρήτης.

You might also like