Emirates: Διακρίθηκε για τις καλύτερες γαστρονομικές υπηρεσίες εν πτήσει

Στα 2022 APEX Regional Passenger Choice Awards

Επιβάτες από όλον τον κόσμο ξεχώρισαν την Emirates για τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες φαγητού και ποτού στη Μέση Ανατολή. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση στα βραβεία APEX Regional Passenger Choice Awards 2022, η τελετή των οποίων πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

 

Στα φετινά βραβεία, επιβάτες που πραγματοποίησαν περισσότερες από ένα εκατομμύριο πτήσεις με περίπου 600 διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τις αεροπορικές τους εμπειρίες βάσει πέντε κατηγοριών: την άνεση των καθισμάτων, τις παρεχόμενες υπηρεσίες καμπίνας, τις υπηρεσίες φαγητού και ποτού, την ψυχαγωγία και το Wi-Fi.

Μέσω του βραβείου “Best Food & Beverage” αναγνωρίζεται η σταθερά υψηλή ποιότητα, η τοπική κουζίνα και το μεγάλο εύρος επιλογών που παρέχει η Emirates. Η έμφαση της αεροπορικής εταιρείας στη λεπτομέρεια επιβεβαιώνει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της Emirates, η οποία παρέχει στις πτήσεις της κάθε χρόνο περισσότερα από 110 γεύματα και περίπου 4.600 συνταγές, καλύπτοντας όλες τις γευστικές απαιτήσεις των επιβατών της.

Η Emirates δίνει επίσης ιδιαίτερη σημασία στα ποτά και  ροφήματα που προσφέρει, στα οποία περιλαμβάνονται από φρέσκα mocktails και τονωτικά ροφήματα μέχρι μια ευρεία επιλεγμένη ποικιλία από τσάι και καφέ, καθώς και οι καλύτερες ετικέτες σαμπάνιας, κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών.

You might also like