Αναπτύσσεται το δίκτυο καταστημάτων Wolt Market

Επέκταση της υπηρεσίας εντός και εκτός Αττικής- 10ο κατάστημα στον Πειραιά

Σε 10 ανέρχονται πλέον τα καταστήματα Wolt Market στην Ελλάδα, καθώς πρόσφατα προστέθηκε στο δίκτυο της υπηρεσίας το νέο κατάστημα στον Πειραιά. Το Wolt Market συνεχίζει τη γεωγραφική του επέκταση με γρήγορους ρυθμούς, ενώ παράλληλα διευρύνει το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο καλύπτοντας τις αυξανόμενες καταναλωτικές ανάγκες.

 

Σήμερα, το Wolt Market έχει παρουσία εκτός από την Αττική, σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα και καταγράφει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η υπηρεσία έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες και έχει γίνει η δημοφιλής επιλογή όσων επιθυμούν να παραλαμβάνουν τα εβδομαδιαία ψώνια του σούπερ μάρκετ στην πόρτα τους, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Αγαπημένες κατηγορίες των πελατών του Wolt Market έχουν αναδειχθεί τα φρουτολαχανικά, τα γαλακτοκομικά και τα αλκοολούχα ποτά.

Ιδιαίτερη δυναμική αναπτύσσουν επίσης οι κατηγορίες που ακολουθούν τις νέες τάσεις, όπως vegan και βιολογικά προϊόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες των Wolt Market μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις έως και -50%. Το νέο Wolt Market στον Πειραιά εξυπηρετεί τις περιοχές Πειραιά, Κερατσίνι, Νίκαια, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό, Τζιτζιφιές, Παλαιό Φάληρο και Μοσχάτο.

Ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα σημείωσε «Το πρώτο Wolt Market ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2021. Σήμερα, ένα χρόνο σχεδόν μετά, το δίκτυο καταστημάτων Wolt Market ανέρχεται σε 10 κάνοντας την καθημερινότητα των πελατών μας πιο εύκολη και ευχάριστη. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, οι πελάτες μας μπορούν να εξερευνήσουν τα ηλεκτρονικά μας ράφια και να διαλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα μέσα από 2.500+ κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς με καινούριες ετικέτες και μοναδικές προσφορές, για να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους».

You might also like