Ο ΣΚΕΑΝΑ στην δράση ‘Ολύμπια Γη’

Συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Συνάντηση με τον προϊστάμενο του τμήματος σχεδιασμού και τουριστικής στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Λαυρέντη Βασιλειάδη, πραγματοποίησε ο ΣΚΕΑΝΑ. Στην συνάντηση εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ συμμετείχαν ο πρόεδρος, Τάσος Γιατράς, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Ματθαιόπουλος και ο ταμίας  Δημήτρης Φάκαλος.

 

Η συνάντηση προκλήθηκε από την πλευρά του κ. Βασιλειάδη με σκοπό την ενημέρωση του προεδρείου του ΣΚΕΑΝΑ και κατ’ επέκταση των μελών του, σχετικά με τις δράσεις που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή από την Π.Δ.Ε. και ανήκουν στην ζώνη ενδιαφέροντος και δραστηριοποίησης του κλάδου της εστίασης και αναψυχής.

Κύρια δράση που οργανώνεται τώρα και θα τεθεί σε αφορμή σύντομα είναι ‘Ελληνικό Πρωινό’ που υπάγεται στα πλαίσια του παγκοσμίου φήμης brand name ‘Ολυμπιακή Διατροφή’ και αποσκοπεί στην προώθηση και προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και ταυτόχρονα την ανάδειξη της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών της περιοχής μας.

Η Περιφέρεια λοιπόν και ο ΣΚΕΑΝΑ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα μέλη του για συμμετοχή στην δράση αυτή. Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα συμμετάσχουν θα πρέπει να εντάξουν στις συνταγές του πρωινού που παρέχουν στις επιχειρήσεις τους, τοπικά προϊόντα από συμβεβλημένους με την δράση, τοπικούς παραγωγούς. Με την συμμετοχή τους θα εξασφαλίσουν και το σήμα του ελληνικού παραδοσιακού πρωινού από την Περιφέρεια.

Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος υλοποιεί το πολύπλευρο πρόγραμμα Ολύμπια Γη με γαστρονομικές, τουριστικές, φυσιολατρικές και πολιτιστικές δράσεις για τους νομούς Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

You might also like