Τα Mega Meatless στο Vegan Life Festival

Τα Mega Meatless, συμμετέχουν στο Vegan Life Festival (1 & 2 Οκτωβρίου, 11:00-23:00) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, με ελεύθερη είσοδο. Με τη φετινή εκδήλωση να είναι αφιερωμένη στην κλιματική κρίση που μας αφορά περισσότερο από ποτέ, το Vegan Life Festival επιστρέφει με το πιο συναρπαστικό vegan διήμερο της χρονιάς.

 

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, ρετρό food van στη θέση GOLD 5, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά νόστιμες επιλογές, υψηλής διατροφικής αξίας για όλους όσους θέλουν να υιοθετήσουν ή ακολουθούν plant based διατροφή. Τα προϊόντα της σειράς Mega Meatless μας μυούν σε ένα κόσμο που προάγει τη healthy διατροφή, προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον, δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης από  όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free), χωρίς γλουτένη (gluten free), χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (non-gmo),  πλήρης πηγή πρωτεϊνών, χαμηλή σε περιεκτικότητα θερμίδες, σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά.

Προϊόντα που παρουσιάζονται στο Vegan Life Festival

Mega Meatless YEEROS: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based, soy free γύρος που έρχεται προψημένος. Μια παγκόσμια καινοτομία που προσφέρει όλη τη νοστιμιά του σε γρήγορες και εύκολες συνταγές.

Mega Meatless KEFTEDAKIA: Αφράτα και νόστιμα τα κεφτεδάκια γίνονται μέρος της healthy διατροφής σου. Μια εναλλακτική εκδοχή που θα λατρέψεις.

Mega Meatless FALAFEL: Αυθεντική γεύση από την ανατολίτικη κουζίνα που θα σας ταξιδέψει.

Mega meatless NUGGETS: Τα νόστιμα και απόλυτα τραγανά nuggets είναι  η ιδανική επιλογή απόλαυσης για όλη την οικογένεια.

You might also like