Carlsberg: 30 χρόνια υποστήριξης στην ομάδα της Liverpool

“Partners for 30 years– Forever Fans”

Η μπύρα Carlsberg γιορτάζει την μακροβιότερη «σχέση» της Premier League, συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια συνεχούς υποστήριξης στην Liverpool FC. Έτσι, για να τιμήσει αυτή τη σημαντική «επέτειο», η Carlsberg δημιούργησε τις limited edition συσκευασίες, εμπνευσμένες τόσο από τους θρυλικούς παίκτες της ιστορικής ομάδας, όσο και από τα χιλιάδες τραγούδια που έφεραν κοντά όλους τους οπαδούς της Liverpool, σε όλον τον κόσμο! Οι εμβληματικοί παίκτες Ian Rush, John Barnes, Sami Hyypiä, Robbie Fowler, Jamie Carragher και Luis Garcia, πρωταγωνιστούν στις συλλεκτικές συσκευασίες της επετειακής Carlsberg.

 

H επικεφαλής χορηγιών στον Όμιλο Carlsberg, αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα 30 χρόνια ως υποστηρικτές της Liverpool FC. Αυτή η σχέση είναι βαθιά ριζωμένη σε ένα κοινό σύνολο αξιών και υπερβαίνει κατά πολύ μια απλή χορηγία. Το να μοιράζεσαι ένα ταξίδι για 30 χρόνια, με τα όποια σκαμπανεβάσματά του, είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό! Οι limited edition συσκευασίες μας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αναγνωρίσουμε αυτό το ταξίδι, δίνοντας κάτι μοναδικό∙ και γεμάτο από τις αναμνήσεις και την ιστορία της LFC, στους θαυμαστές!».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια αυτών των 30 χρόνων στήριξης προς την Liverpool F., η τελευταία έχει κερδίσει όλα τα μεγάλα τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων των Premier League, Champions League, UEFA Cup, FA Cup, League Cup και World Cup.

Ian Rush, 1995

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών; Probably. Έχοντας πετύχει συνολικά 346 γκολ σε όλα τα παιχνίδια στη Liverpool FC, ο Ian Rush εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον σύλλογο.

John Barnes, 1996

Στις 3 Απριλίου 1996, η Liverpool FC αντιμετώπισε τη Newcastle United σε αγώνα της Premier League στο Anfield. Στις καθυστερήσεις, ο John Barnes και ο Ian Rush δημιούργησαν την τέλεια συνθήκη ώστε ο Stan Collymore να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. Η Liverpool FC κέρδισε το παιχνίδι, σημειώνοντας τέσσερα γκολ έναντι των τριών της Newcastle.

Sami Hyypïa, 1999

Ο Sami Hyypïa έκανε το ντεμπούτο του με τη Liverpool FC, στις 7 Αυγούστου 1999. Με την καθησυχαστική παρουσία του Hyypïa στα μετόπισθεν, οι Reds κέρδισαν με 2-1 τη Sheffield Wednesday FC στο Hillsbrough.

Robbie Fowler, 2000

Ο Robbie Fowler κέρδισε το παρατσούκλι του «Θεού», όταν σημείωσε το ταχύτερο χατ-τρικ σε αγώνα της Premier League εναντίον της Arsenal, τη σεζόν 1994/95. Σκόραρε τρεις φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, η σεζόν 2000/2001 αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη στην καριέρα του Fowler, όπου η συνεισφορά του στα μεγάλα παιχνίδια ήταν σημαντική, όπως τα γκολ του στον ημιτελικό τόσο του League Cup όσο και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Jamie Carragher, 2001

Ο Jamie Carragher κέρδισε το πρώτο του τρόπαιο UEFA Cup στις 16 Μαΐου 2001, όταν η Liverpool FC πέτυχε τη νίκη απέναντι στην Alaves με 5-4, μετά από παράταση στο Dortmund. Το UEFA Cup ήταν το τρίτο τρόπαιο που κατέκτησε η Liverpool FC τη σεζόν 2000-01, όπου και κατέκτησε τοtriple!

Luis Garcia, 2005

Ο Luis Garcia σημείωσε το διάσημο «γκολ-φάντασμά» όταν η Liverpool FC έπαιξε εναντίον της Chelsea, στις 3 Μαΐου 2005. Το γκολ έφερε τη Liverpool FC στον τελικό του Champions League του 2005.

You might also like