Η Megas Yeeros στο 19ο Συνέδριο του CEUCO

Η ελληνική εταιρία παρουσίασε τα εκλεκτά προϊόντα της

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οινολογίας της CEUCO στην πόλη Dijon της Γαλλίας στις 14-15-16 Οκτωβρίου 2022. Σημαντική ήταν η εκεί παρουσία της Megas Yeros η οποία με τα προϊόντα της αποτέλεσε κομμάτι της ελληνικής αποστολής του Acropolis Chef’s Club of Attica.

 

Η  ελληνική αποστολή,  παρουσίασε την ελληνική κουζίνα μέσα από τα μοναδικά προϊόντα της. Η Megas Yeeros, κυριάρχησε στο τραπέζι παρουσιάζοντας τον εκλεκτό της Γύρο Χοιρινό, το παραδοσιακό Κεμπάπ με Φέτα, το ανώτερο ποιότητας Χοιρινό Σουβλάκι αλλά και το Premium Mega Souvlaki Κοτόπουλο.

Η Megas Yeeros, με στόχο να θέσει νέους κανόνες στον χώρο παρασκευασμάτων κρέατος και με σύγχρονο όραμα προσφέρει εκλεκτά προϊόντα που θα βρίσκουν τη θέση τους στο πιάτο του κάθε λάτρη της ελληνικής κουζίνας αλλά και του καλού φαγητού εν γένει.

You might also like