Φάρμα Μητσόπουλος: Αναδείχθηκε MEAT BRAND OF THE YEAR

Στα Meat Awards 2022 που διοργάνωσε η BOUSSIAS

Η Φάρμα Μητσόπουλος αναδείχθηκε “MEAT BRAND OF THE YEAR” την ανώτερη διάκριση που απονεμήθηκε στο πλαίσιο των Meat Awards 2022 τα οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά η BOUSSIAS.

Η εταιρεία, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της, αξιολογήθηκαν από καταξιωμένα μέλη της κριτικής επιτροπής και απέσπασε επιπλέον άλλα 5 μεγάλα βραβεία.

GOLD στις κατηγορίες:

  1. Προϊόν Χοιρινού
  2. Επιχείρηση Παραγωγής Προϊόντων με βάση το Κρέας
  3. Αλλαντικό

BRONZE στις κατηγορίες:

  1. Προϊόν από Μοσχάρι
  2. Επιχείρηση Παραγωγής Παρασκευασμάτων Κρέατος

 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η εταιρία μετά τη βράβευσή της αναφέρει τα παρακάτω: «Σήμερα η Φάρμα Μητσόπουλος αποτελεί ένα brand υψηλής αξίας, με το όραμα και τις αξίες της εταιρείας, να πηγάζουν από το σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ομαδική συνεργασία, η συνεχής έρευνα & ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, καθώς και οι έξυπνες επενδύσεις σε εξοπλισμό και τεχνολογίες, μας φέρνουν σήμερα στην ευχάριστη θέση να δεχόμαστε αυτές τις διακρίσεις, ως επιβράβευση όλων των παραπάνω.

Με την υψηλή ποιότητα του κρέατος να παραμένει αδιαπραγμάτευτο κριτήριο και την εξέλιξη της διατροφικής του αξίας, αποδεχόμαστε την αναγνώριση ως “MEAT BRAND OF THE YEAR” που για εμάς παράλληλα είναι “brand promise” για το μέλλον. Νέες ανάγκες και νέα παγκόσμια δεδομένα έχουν διαφοροποιήσει τις καταναλωτικές ανάγκες, αλλά και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού κλάδου.

Κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προσφέρουμε εξαιρετικό προϊόν και αποτελεσματική υπηρεσία. Με τις ρίζες μας σε αυτό τον τόπο, παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτόμες γεύσεις με αξία, γεμάτες νοστιμιά και κυρίως αγάπη.

Επενδύουμε διαρκώς σε τεχνολογίες και υιοθετούμε συστήματα και πρακτικές που δικαίως μας καθιστούν, ως μια από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες κρέατος, τόσο για τα ελληνικά δεδομένα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ολιστικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης που εφαρμόζουμε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μας, για ένα καλύτερο αύριο».

You might also like