Τέσσερα Gold Βραβεία για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Στα Coffee Business Awards 2022- Καλύτερο ανεξάρτητο κατάστημα καφέ την Αθήνα

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ξεχώρισαν στα Coffee Business Awards 2022, αποσπώντας τιμητική διάκριση ως «Top Greek Rejuvenated Coffee Brand» και 4 Βραβεία Gold, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση της εταιρίας στην αγορά και την μετάβασή της στην νέα εποχή της καφεστίασης.

 

Η φετινή χρονιά κλείνει για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με τον καλύτερο τρόπο καθώς διακρίθηκε με 4 Gold Βραβεία στις παρακάτω σημαντικές κατηγορίες: «Top Athens Independent Coffee Shop», «Top Independent Coffee Shop Design», «Top Excellence in Service Independent Coffee Shop» και «Top “Greek Coffee” Roaster Brand».

Οι διακρίσεις αυτές θέτουν τα θεμέλια για μια ενθουσιώδη νέα χρονιά, γεμάτη δημιουργικότητα, νέα προϊόντα και εκλεκτό καφέ. Το αγαπημένο brand βρίσκεται στο επίκεντρο μιας φρέσκιας και ανανεωμένης εποχής, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια και την νεανική του προσέγγιση, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνεί περίτεχνα την πολυετή πείρα και καφεγνωσία του.

Ο Ιάσων Λουμίδης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής παρέλαβε την τιμητική διάκριση με  τίτλο: Top Greek Rejuvenated Coffee Brand και δήλωσε: «Η τιμητική διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη και έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς καθώς μας τιμά σε πολλαπλά επίπεδα και μας δίνει κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, εδραιώνοντας ταυτόχρονα στην αγορά τη νέα, σύγχρονη εικόνα μας».

You might also like