Νέα εμφάνιση για το app του efood

Περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευκολία στην ανανεωμένη εφαρμογή του efood.

Το efood ανανέωσε το app του, με στόχο να κάνει την εμπειρία χρήσης και την καθημερινότητα των καταναλωτών και συνεργατών του, πιο ολοκληρωμένη και πιο εύκολη.

 

Για το efood, η εξέλιξη είναι βασικός στόχος της μέχρι σήμερα επιτυχίας του, με την ομάδα του εργάζεται συνεχώς βελτιστοποιώντας τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του, δημιουργώντας την καλύτερη εμπειρία στους χρήστες του.

Η λογική της νέας έκδοσης του efood, είναι η ευκολία χρήσης, η εξατομίκευση των προτιμήσεων και το ενδιαφέρον των χρηστών. Με περισσότερες επιλογές καταστημάτων και προϊόντων αλλά και ανανεωμένη, πιο εύχρηστη εμφάνιση της πλατφόρμας του, στη νέα έκδοση υπάρχουν:

  • Η ενότητα discovery στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής, με τα video banners, το περιεχόμενο του οποίου δημιουργεί η ομάδα του efood, έτσι ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται γρήγορα για τις Red Selection προτάσεις, τα καταστήματα με rubies, τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες και οι λίστες  “Επιλογές για σένα“, “Αγαπημένα brands”, “Νέα καταστήματα“, “Προσφορές” και δημοφιλείς κουζίνες που ανανεώνονται συνεχώς.
  • Το ειδικό μενού επιλογών,  το οποίο ενσωματώνεται ως κεντρικό στοιχείο της πλοήγησης, στο κάτω σημείο της εφαρμογής, διευκολύνει την πρόσβαση στις κατηγορίες φαγητού και καφέ, καθώς και στα υπόλοιπα καταστήματα όπως efood market, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες, βιβλιοπωλεία κτλ.
You might also like