Κυκλοφόρησε το 46ο τεύχος του περιοδικού Grill με κεντρικό αφιέρωμα στους επαγγελματικούς φούρνους και τις νέες τεχνολογικές τάσεις στο χώρο της εστίασης. Το τεύχος φιλοξενεί, επίσης, πληθώρα συνεντεύξεων από τον επαγγελματικό χώρο, από νέους και παλιούς επιχειρηματίες, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που αναλύουν τι συμβαίνει αυτή της στιγμή στην ελληνική εστιατορική σκηνή.
Περιεχόμενα
NEWS
Βιομηχανία, εμπόριο και μαζική εστίαση
BEVERAGE NEWS
Μπαρ & κάβα στη μαζική εστίαση
FOOD NEWS BEYOND MEAT
Πέντε νέα plant-based προϊόντα μέσα στον Ιούνιο
TECH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης, στην λονίκης
ΚΟΥΖΙΝΑ
Χρήστος Κουμάντος: Εποχικότητα και εντοπιότητα στην μαγειρική
Γιώργος Παλησίδης: «Απολαμβάνουμε την θεσσαλονικιώτικη κουζίνα»
TÜV HELLAS: Πιστοποίηση χορτοφαγικών πιάτων
ΑΓΟΡΑ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ: Βραδιά γευστικής γνωριμίας
Συνέντευξη με τον Ιωάννη Νάνο του Nanos Grill
Συνέντευξη με τον Πέτρο Συρίγο από το Γήτεμα
Παναγιώτης Ζέρβας: «Περιμένω περισσότερα από την Καλαμάτα»
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Φούρνοι – Λύσεις ενάντια στο κόστος κι υπέρ του περιβάλλοντος
Εταιρείες και προϊόντα για τους επαγγελματίες
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Meta-Gastronomy: Η εικονική πραγματικότητα της γαστρονομίας
ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Σαντορίνη
Σαντορίνη: Το κυκλαδίτικο φως τονίζει τον βασιλιά που ξεγυμνώνεται
Oia Vineyart: Όαση μέσα στην πολύβουη Οία
Αλισάχνη: Το όνειρο μέσα στο όνειρο
Santo Wines: Η συνεταιριστική πλευρά της Σαντορίνης
ΟΙΝΙΚΑ
Κωνσταντίνος Λαλίκος «Ο κόσμος αγαπάει το ελληνικό κρασί»
Δημήτρης Κολιμάτσης: «Το ελληνικό κρασί έχει μέλλον»
Τα ροζέ της Κάιλι Μινόγκ – Cellier Wine Fair 2023
ΒΙΒΛΙΟ
«Τα τυριά της Ελλάδας» του Ηλία Μαμαλάκη