Mixologist βραδιά στο Rodos Park από το The Clumsies
Cocktails από τον Βασίλη Κυρίτση, από την δημιουργική ομάδα του Αθηναϊκού μπαρ
Το Rodos Park με αφετηρία τη φιλοσοφία του για προσφορά μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας ταξιδιού και με επίκεντρο τη γαστρονομία, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιλογής προορισμού διακοπών, έχει δημιουργήσει φέτος το καλοκαίρι μια σειρά εκδηλώσεων που υπόσχονται να ικανοποιήσουν το κοινό του.
Cocktails με τζιν, ρούμι και τεκίλα από μαραθόσπορο και δίκταμο, μάνγκο, ακτινίδιο, lime, παντζάρι και κουρκουμά, τα οποία συνδυάστηκαν με συγκεκριμένες γαστρονομικές επιλογές, τις οποίες επιμελήθηκε ο Executive Chef του Rodos Park Κωνσταντίνος Βασιλείου.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που έχει οργανώσει το Rodos Park, στις 22 Ιουλίου o διακριμένος σεφ Γκίκας Ξενάκης, θα παρουσιάσει ένα μενού εννέα πιάτων στη λογική του chef’s table, στο εστιατόριο Il Parco του ξενοδοχείου, ενώ για ένα ένα διήμερο στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία οινογνωσίας, με τον Ανδρέα Ματθίδη, Dip WSET, Πρόεδρο των Ελλήνων Sommeliers.