Στη Warply ανέθεσαν τα TGI Fridays το νέο loyalty πρόγραμμα

Στην ίδια εταιρεία και το mobile app “Fridays Club”

Τα TGI Fridays ανέθεσαν στη Warply το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση του νέου προγράμματος επιβράβευσης πελατών “Fridays Club”.

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα loyalty που προσφέρει επιβράβευση και προνόμια στα μέλη του κάθε φορά που επισκέπτονται το αγαπημένο τους κατάστημα TGI Fridays σε όλη την Ελλάδα. Το νέο πρόγραμμα λανσαρίστηκε πρόσφατα, μαζί με την καινούργια εφαρμογή για κινητά Fridays Club” και έχει ήδη πάνω από 120.000 χρήστες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα TGI Fridays επέλεξαν την loyalty & customer engagement πλατφόρμα Warply Engage, για την επιβράβευση των πελατών, τις αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη και τις επικοινωνίες συμπεριλαμβανομένων push notifications, in-app campaigns, newsletters καθώς και engaging in app games.


Η Warply

Δραστηριοποιείται στην αγορά των προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών και είναι μια από τις μεγαλύτερες σε Mobile Loyalty  & Mobile Payments στην περιοχή ΕΜΕΑ, μέλος του start path της Mastercard παγκοσμίως. Η Warply αναδείχθηκε “Loyalty Agency of the Year 2020” και “Mobile Agency of the Year 2020” ενώ είναι στρατηγικός συνεργάτης ενός μεγάλου πελατολογίου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων κορυφαίων τραπεζών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Χάρη στην ΑΙ Loyalty & Customer Engagement πλατφόρμα της Warply, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, με προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης, λύσεις προσωποποιημένης επικοινωνίας με πολλαπλά κανάλια και proximity marketing, analytics με πρόβλεψη απόδοσης κ.ά. Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Warply στο http://www.warp.ly/

You might also like