Κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριο Monk’s Beard στον Αγ. Σώστη

Δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης- Νέου Κόσμου που παίρνει φωτιά

Το  εστιατόριο Monk’s Beard, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Σώστη στη Συγγρού κλείνει οριστικά καθώς στις 6 Αυγούστου τα ξημερώματα δέχτηκε σύμφωνα με την ιδιοκτησία του «τρομοκρατική επίθεση» και καταστράφηκε ολοσχερώς. Είναι το δεύτερο εστιατόριο μέσα σε λίγους μήνες που καταστρέφεται ολοκληρωτικά από φωτιά στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης μετά το ιταλικό εστιατόριο Cavaliere.
Ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Αλέξανδρος Καρακατσάνης σε ανάρτησή του σε προσωπικό λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε σχετικά:  «Βλέποντας από κοντά αυτή την καταστροφική φωτιά, δεν στενοχωρήθηκα ούτε στιγμή για την περιουσία μας που καίγεται. Η αίσθηση πως κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και ζώα έμεινε χαραγμένη μέσα στο κεφάλι μου και είναι κάτι που σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα».

 

Ο σεφ ευχαρίστησε  το Πυροσβεστικό Σώμα το οποίο μπήκε μέσα σε μια τρομακτική φωτιά για να σώσει ότι μπορεί και κυρίως ανθρώπινες ζωές καθώς η φωτιά έφτασε στους ορόφους της πολυκατοικίας που αναπτύσσεται πάνω από το κατάστημα.
Ευχαρίστησε επίσης την Ελληνική Αστυνομία βλέποντας το ανθρώπινο πρόσωπό της και τη δύναμη να βοηθήσει με νύχια και με δόντια να σωθούν ανθρώπινες ζωές.
«Είμαι περήφανος για το προσωπικό-αδέλφια-συνεργάτες, γιατί όλα αυτά μαζί είναι και το δημιουργήσαμε μαζί αυτούς τους μήνες. Τους αγαπώ έναν έναν ξεχωριστά, είναι τα καλύτερα παιδιά και περήφανος πραγματικά που δούλεψα μαζί τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και καταλήγει τονίζοντας την απόφασή του: «Δεν θα ανοίξω εκ νέου επιχείρηση, είναι τεράστιο το σοκ και με ενδιαφέρει να είμαστε υγιείς. Θα συνεχίσω το έργο μόλις βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και συνεργασία. Ξεκινάει μια καινούργια ζωή για εμάς, έχουμε να ανέβουμε έναν Γολγοθά αυτή την στιγμή αλλά θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από τις στάχτες κυριολεκτικά».
You might also like