Η ΔΩΔΩΝΗ στο Μενού των Χρυσών Σκούφων 2023

Mε την Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά αποτέλεσε χορηγό στην τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι», η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων συμμετείχαν και μαγείρεψαν 11 από τους πιο επιδραστικούς σεφ στην Ελλάδα, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω ψηφοφορίας που διοργάνωσε το Αθηνόραμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 σεφ εγνωσμένων ικανοτήτων και κύρους.

Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε με την Φέτα Π.Ο.Π. ως κύριο συστατικό για το φετινό μενού. Το πάντρεμα της Φέτας Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ με τη γαστρονομική τεχνογνωσία των καταξιωμένων σεφ δημιούργησε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υποστηρίξαμε για άλλη μια χρονιά την τελετή απονομής των βραβείων. Φέτος,  η συνεργασία μας απέκτησε ιδιαίτερη σημασία καθώς επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη της εξαιρετικής γεύσης της Φέτας Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ. Το “πάντρεμα” της φέτας μας με όλες τις δημιουργίες του μενού ήταν μια απόδειξη της δέσμευσής μας για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στη διατήρηση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της Ελλάδας, αγκαλιάζοντας παράλληλα την καινοτομία. Πιστεύουμε στη δύναμη των συστατικών υψηλής ποιότητας για την ανάδειξη της ελληνικής γεύσης!»

 

You might also like